Angajatul Politiei Locale Bucuresti retinut de DNA, suspendat din functie


Data publicarii: 30 mai 2012
politia locala 5

Angajatul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti (PLMB), retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru trafic de influenta si luare de mita, a fost suspendat din functie, iar cazul sau va fi judecat de Comisia de Disciplina a PLMB, informeaza institutia.

„Activitatea infractionala pentru care Ciortan Nicolae Alexandru a fost retinut de catre procurorii anticoruptie nu are nicio legatura cu Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti, mai ales ca inspectorul retinut avea atributii doar pe segmentul securitate si sanatate in munca”, precizeaza PLMB, intr-un comunicat.

Doi functionari de la Administratia Fondului Imobiliar si Politia Locala a Capitalei au fost retinuti de procurorii DNA, dupa ce au cerut mita peste 170.00 de euro de la persoane carora le-au promis ca le ajuta in vanzarea si concesionarea unor spatii din Centrul Istoric. (M.S.)

Articolul a fost publicat in BUCURESTI, FOCUS, JURIDIC si marcat ca , , , . Semn de carte..

Alătură-te fanilor pe Facebook!

Stiri recente

Va rugam sa folositi un limbaj decent. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat. Nu aprobam comentariile anonime in care se fac atacuri la firme si persoane. Va multumim pentru intelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>