Elita stomatologiei mondiale vine la București la Congresul Balcanic de Stomatologie BaSS 2015

În perioada 23-26 aprilie 2015 ce se va desfășura la București, la Hotel Intercontinental, Congresul Balcanic de Stomatologie BaSS 2015 (Balkan Stomatological Society). Pentru a treia oară, România este organizator și gazdă a acestui eveniment internațional de prestigiu în medicina dentară, la care vor veni peste 1.000 de participanți.

Aceasta manifestare se distinge prin caracterul interdisciplinar, prin numărul impresionant de participanți dar și prin multitudinea de țări reprezentate: Albania, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Cipru, Macedonia, Grecia, Muntenegru, Serbia, Turcia și România (țări BaSS) dar și din Coreea de Sud, Franța, Germania, Italia, ori Rep. Moldova (țări non-BaSS).

„A XX-a ediție, editie jubiliara a Congresului Balcanic de Stomatologie, onorează România dar și Balcanii, prin aniversarea afilierii Societății Balcanice de Stomatologie la World Dental Federation, implicit și a tuturor  membrilor ei în această importantă asociație internațională”, se arată în comunicatul remis redacției de organizatori.

Evenimenul cuprinde:

– peste 50 de conferințe si postere precum si 511 comunicari orale ale specialiștilor;

– întâlnirea decanilor facultăților de medicină dentară din România si din Balcani;

– hands-on-uri;

– seminarii;

– mese rotunde pe probleme de implantologie, management;

– expoziții de echipamente medicale și produse stomatologice.

Prof. dr. Norina Consuela Forna, președinte al Congresului Balcanic de Stomatologie BaSS 2015, consideră că Bucureștiul va deveni un punct de referinta in istoria BaSS. Evenimentul va oferi practicienilor din întreaga lume oportunitatea de a se informa și instrui, de a afla despre progresele recente, evoluțiile viitoare și direcțiile de cercetare în medicina dentară, precum și de a face schimb de idei și experiențe.

Detalii, la www.e-bass.org/20thcongress/. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Folosim Akismet pentru a reduce spamul. Vezi mai mult.