Trenuri intarziate in Gara de Nord


Data publicarii: 15 noiembrie 2011 / Ultima actualizare: 10 decembrie 2011

 

Mai multe trenuri de calatori vor ajunge cu intarzieri de 60 si chiar 90 de minute in Gara de Nord din Bucuresti, din cauza hotilor care au furat elemente ale instalatiei de dirijare a traficului in zona Crivina – Brazi.

Circulatia feroviara pe relatia Crivina – Brazi se desfasoara la cale libera, cu verificarea pe teren a pozitiei aparatelor de cale pe toate sectiunile afectate, a anuntat, marti dimineata, Compania Nationala de Cai Ferate \”CFR\” SA. Echipele de interventie lucreaza la inlocuirea elementelor furate, astfel incat trenurile sa isi reia mersul normal.

Pana atunci, au fost anuntate intarzieri de 90 de minute ale trenurilor Personal 3010 Brasov – Bucuresti Nord, Rapid 654 Bicaz – Bucuresti Nord, Accelerat 1554 Marasesti – Bucuresti Nord, Accelerat 1632 Oradea – Bucuresti Nord si Accelerat 1558 Buzau – Bucuresti Nord. (M.S.)

Articolul a fost publicat in STIRI, TRANSPORT FEROVIAR. Semn de carte.

Alătură-te fanilor pe Facebook!

Stiri recente

Va rugam sa folositi un limbaj decent. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat. Nu aprobam comentariile anonime in care se fac atacuri la firme si persoane. Va multumim pentru intelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>