35 de gunoiere Ford Trucks, pentru AVE Bihor

Cefin Trucks, lider în segmentul vehiculelor municipale, livrează o flotă de 35 de autogunoiere compactoare Ford Trucks către compania AVE Bihor.

La mijlocul lunii iulie, Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a anunțat livrarea unei flote de 35 autogunoiere compactoare Ford Trucks către compania AVE Bihor, ce are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase. Vehiculele livrate dispun de cele mai noi tehnologii ale brandului integrate, flota fiind compusă din următoarele tipuri de vehicule:

  • 21 de autogunoiere compactoare cu un volum de 22 mc
  • 4 autogunoiere compactoare cu un volum 17,5 mc, dotate cu spălător pentru pubele
  • 10 autogunoiere compactoare bi-volum dedicate colectării selective.

Curățenia urbană este foarte importantă, în special în contextul actual, fiind un domeniu în care atât operatorii de salubritate, cât și autoritățile locale caută soluții eficiente, durabile, care integrează cele mai noi tehnologii, respectând și normele europene în vigoare. Oferta de vehicule Ford Trucks este una competitivă, care aduce valoare adăugată clienților săi, menținându-se în topul alegerilor principalelor companii din domeniu, ca lider în vânzările din segment din anul 2018 până în prezent.

Cefin Trucks a atins o cotă de piață de 45,3% în segmentul vehiculelor municipale, conform unui raport DRCPIV (ianuarie-iunie 2020). Obiectivele companiei pentru anul 2020 sunt: depășirea pragului de 10% a cotei de piață cu Ford Trucks, în creștere de la 8,1% în 2019 și susținerea poziției de lider în segmentul vehiculelor de construcții și municipale.

Servisare facilă

Rețeaua de service în continuă expansiune oferă o valoare adăugată parteneriatelor, celor ce aleg pentru flota lor vehicule comerciale marca Ford.

Compania Cefin Trucks le oferă clienților săi un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 19 centre de reparații din România, aflate în București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț. Având o experiență de peste 18 ani în reparații pentru camioane și remorci, în cadrul rețelei de service se pot efectua reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci.

Virginia Maftei, national sales manager specialized vehicles Cefin Trucks: „Suntem mândri să fim primul distribuitor care livrează, în România, un produs precum autogunoierele compactoare bi-volum, dedicate in principal colectării selective, având în vedere normativele europene în vigoare, care impun operatorilor în domeniul salubrității aceste tipuri de servicii. Ajutăm, astfel, la eficiența operațiunii de colectare a deșeurilor, având în vedere că se poate folosi un singur vehicul pentru colectarea selectivă (fracție uscată și umedă simultan). De asemenea, ajutăm la creșterea profitabilității clienților noștri prin costuri de utilizare și mentenanță mai mici. Mulțumim partenerului AVE Bihor că a fost pionier în introducerea acestei tehnologii în România, ca, de altfel, în multe alte proiecte inovatoare pe care le desfășoară.”

Zoltán Kovács, director general AVE Bihor: „Am cerut oferte de la mai mulți producători și distribuitori, iar la Ford Trucks am ajuns din două considerente: unul a fost prețul competitiv și celălalt a fost termenul de livrare. Ne-au asigurat că se pot încadra și pot livra camioanele, în perioada noastră de mobilizare, de 90 de zile. În total avem 38 de camioane de la Ford Trucks, 3 au fost cumpărate anul trecut și restul de 35 au fost contractate anul acesta fiind toate livrate. Camioanele sunt noi, sunt mai performante – față de cele care sunt Euro 3, Euro 4, vechi de zece ani – se comportă mult mai bine, au un consum de combustibil mai redus, și, fiind noi, nu necesită la fel de multă mentenanță. Acestea sunt considerente importante, în condițiile în care mașinile noastre fac 100-120 de kilometri pe zi. Avem încredere într-un parteneriat bun și de lungă durată.”

Koray Kuvvet, managing director Eastern Europe & Balkans Ford Trucks: „Ne bucurăm de rezultatul obținut în segmentul vehiculelor municipale, acela de a fi lider de piață în România, în al treilea an consecutiv, datorită partenerului nostru Cefin Trucks, alături de care realizăm produse personalizate pentru clienții noștri. Ford Trucks oferă cele mai bune soluții pentru nevoile companiilor de utilități publice și ale altor clienți, cu o experiență de peste o jumătate de secol și cu capacități de dezvoltare dinamică a produselor, care ne permit să ne îmbunătățim continuu produsele pe baza feedback-ului obținut de la clienții noștri. Vom fi alături și vom împărtăși greutățile cu AVE Bihor și sunt sigur că acest parteneriat va fi unul prosper și de succes pentru ambele părți.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.