TC eMap® – Hartă interactivă pentru calcularea rutelor cu sistem de Tracking

TimoCom anunţă ceva absolut nou pe piaţa burselor de transport: un sistem de urmărire care include toate sistemele telematice existente!

Indiferent dacă sunteţi cărăuş sau casă de expediţie, puteţi beneficia de avantajele sistemului TC eMap®. Cu ajutorul sistemului de Tracking, oferit de TimoCom, puteţi urmări mijlocul de transport în orice clipă, obţinând toate informaţiile necesare.

TC eMap® creează încredere

Companiile care pot fi urmărite sunt marcate pe platforma TimoCom cu un simbol special, acest lucru putând constitui un argument puternic la semnarea unui contract. Printre avantajele programului TimoCom-Tracking se numără faptul că pot fi reunite diferite sisteme telematice într-o singură platformă, un grad mai mare de siguranţă pe parcursul transportului şi faptul că nu trebuie instalat: cu platforma TimoCom, puteţi folosi propriul dumneavoastră sistem telematic, cu care v-aţi obişnuit. Programul este gratuit pentru toţi clienţii TimoCom în perioada introductivă. Cu TC eMap®, industria transporturilor devine mai transparentă şi eficientă. Nu mai este nevoie de conversaţii telefonice lungi între casa de expediţie şi transportator, pentru că toate mijloacele de transport sunt vizibile pe platformă. Astfel, transmiterea de informaţii între client şi contractor devine mai simplă, mai rapidă şi mai eficientă. Şi, bineînţeles, orice neînţelegere poate fi eliminată imediat.

Aplicaţia deja cunoscută TC eMap® rămâne la fel

Dar asta nu e tot: aplicaţia deja cunoscută TC eMap® rămâne la fel! Clienţii TimoCom pot, în continuare, să folosească, prin intermediul bursei de transport TC Truck&Cargo®, funcţia de calculare a rutelor şi a costurilor de transport. Alte avantaje sunt, de exemplu, posibilităţile de calcul pentru rute alternative, adăugarea etapelor sau specificarea anumitor parametri adiţionali, aşa cum este opţiunea de selectare între ruta cea mai scurtă şi ruta cea mai rapidă. În plus, pot fi vizualizate informaţii actuale de trafic direct în aplicaţia TC eMap®. Deci, puteţi vedea înainte de a calcula ruta dacă traseul ales este într-adevăr cel mai potrivit sau nu. Pentru mai multe informaţii despre TC eMap® şi despre celelalte produse oferite de TimoCom, vizitaţi pagina: www.timocom.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.