ACCESS LOGISTIC GmbH. Competență în FTL

Access Logistic GmbH a fost fondată în martie 2019, în Tirol, Austria, și acum are 17 angajați excelent pregătiți. Activitatea noastră de bază este „Full Truck Load” în Europa Centrală și de Vest.

Liderii mondiali de piață au încredere în competența Access Logistic GmbH, noi fiind unul dintre start-up-urile premiate în Tirol. În 2021, am investit și am consolidat colaborarea cu compania de transport Crirabo Trans SRL, din România, iar în prezent executăm transporturi cu camioanele proprii. Anul acesta, am fondat Access Logistic Germania și anul viitor va urma Access Logistic Spania.

Datorită dezvoltării noastre enorme, căutăm parteneri de transport bine organizați, cu semiremorcă prelată normală. Garantăm 11.000 km/lună, la un preț per kilometru convenit anterior, și oferim 100% utilizare a transportului, pe tot parcursul anului.

Există posibilitatea de a lucra direct pentru Access Logistic din Austria, sau pentru partenera noastră, Crirabo Trans SRL; domnul Bogdan Ionescu va fi bucuros să vă explice mai multe detalii, la telefon: 004.0742.157.584.

Access Logistic GmbH, Competence Leader in European Network Transport

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.