ANADOLU AUTOMOBIL ROM. Liderul electricelor, partenerul transportatorilor

Compania Anadolu Automobil Rom a reușit ca, în 2019, să își consolideze poziția ocupată pe piața autohtonă și să se evidențieze ca fiind cel mai important furnizor de autobuze electrice.

După ce și-a câștigat notorietatea ca importator al brand-ului Isuzu, Anadolu a mers mai departe și și-a extins portofoliul de mărci comercializate. Începutul lui 2020 o găsește pe Anadolu ca reprezentant al mărcilor Isuzu, Temsa, Karsan și SOR.

Gamă complexă

Mulțumită varietății de brand-uri avute sub umbrela sa, importatorul reusește să fie cel mai complex furnizor de autobuze și autocare de pe piață, oferind de la mini-autobuzele Karsan Jest, de 6 metri, la autobuze articulate, de 18 metri, autobuze electrice și autocare, variind între 7 și 13 metri. Datorită acestui portofoliu vast de autovehicule dedicate transportului de persoane, Anadolu Automobil Rom reușește să acopere, practic, orice solicitare de transporturi urbane, interurbane și turistice.

Anul 2019 a fost unul în care s-au livrat 20 de autobuze electrice municipiului Turda care, astfel, a devenit primul oraș din România ce s-a bucurat de transport public exclusiv electric. Totodată, au mai fost semnate contracte de furnizare pentru alte flote de autobuze electrice pentru orașe precum Brașov, Zalău sau Dej. Cu cele cinci unități de Karsan Jest Electric de la Suceava, importatorul Anadolu Automobil Rom urmează să se apropie de borna 80 de autobuze electrice furnizate pe piața românească, devenind un lider absolut pe acest segment foarte important în ecologia orașelor.

Anul trecut, Anadolu Automobil Rom a importat toate categoriile de autobuze, de la cele mici, de 6 metri, la autobuze articulate, de 18 metri, precum și autobuze interurbane (Clasa II). Astfel, orice transportator care dorește să-și diversifice sau extindă portofoliul de trasee, poate găsi în Anadolu Automobil Rom un partener de încredere, care-i poate furniza orice soluție de transport rutier de persoane. În 2019, au fost furnizate 210 autobuze noi de toate dimensiunile și categoriile.

Un segment important pentru anul acesta este cel al autobuzelor interurbane, destinate, în principal, transportului interjudețean. Pe acest segment, sunt oferite vehicule de 8, 10 sau 12 metri.

Oferta variată de vehicule de transport persoane a celor de la Anadolu Automobil Rom face din această companie un furnizor de soluții pentru orice necesitate de transport public de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.