AVEURO INTERNATIONAL: 8.000 mp destinați producției

Carosierul prahovean țintește creșteri importante, atât în ceea ce privește producția, cât și lansarea de noi modele. Iar primul pas a fost realizarea unui nou sediu, în care a început să opereze la începutul acestui an.

Noua facilitate de producție, situată tot în Câmpina, are 8.000 mp, la care se adaugă două clădiri de birouri, terenul pe care este amplasată fabrica având o suprafață de 22.000 mp. Actualele condiții permit dublarea capacității, carosierul preconizând, pentru 2020, un volum de 500 de unități fabricate.

După ce a convins prin calitate pe piața internațională, carosierul român anunță creșteri pentru export și în 2020.

De menționat că, din producția aferentă anului 2019, aproximativ jumătate, adică 125 de unități, au plecat către Israel, Aveuro fiind carosier agreat Mercedes-Benz în acest stat. Iar, pentru 2020, este estimată o dublare a volumului destinat pieței israelite.

Autobuze noi, inclusiv pe CNG

Pe lângă gama de produse abordată în 2019, Aveuro dezvoltă, în acest moment, proiecte noi, două dintre ele urmând a fi finalizate în cursul primăverii acestui an. Este vorba, pe de o parte, despre un autobuz cu o capacitate de 34-36 de locuri, pe șasiu Iveco, realizat după un model de autobuz școlar utilizat în Franța și Belgia. Acesta va putea fi adaptat și pentru piața din România, astfel încât să îndeplinească toate criteriile de clasificare menționate în legislația internă. Autobuzul va păstra șasiul în varianta originală oferită de IVECO, având punte simplă pe spate și o caroserie realizată din inox și fibră.

Al doilea proiect are la bază un șasiu de camion – Mercedes-Benz Atego. Aveuro va realiza vehiculul în parteneriat cu un fabricant din Belgia, care îl produce, deja, de mai mulți ani, în varianta de autobuz școlar. În aceste condiții, cel puțin într-o primă fază, producția va li livrată, în exclusivitate, la export.

Pe lângă acestea, Aveuro are în vedere realizarea unor autobuze cu o capacitate de 35 de locuri și propulsie pe CNG, folosind caroserii de Mercedes-Benz Sprinter sau Iveco, oferite la pachet cu stații de alimentare. Într-o primă fază, va fi vizată zona de export și, apoi, România.

La baza legăturilor stabile, la nivel internațional, create cu ocazia târgurilor, stă o reputație foarte bună pe care Aveuro a reușit să o construiască din punctul de vedere al politicii de garanție.

Bineînțeles, totul este construit pe o strategie corectă, ce se bazează pe producția în serie, care permite atingerea unui nivel ridicat al calității, în condițiile unui stoc de piese bine pus la punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.