Camion Fest 2021, ediția de vară

Cefin Trucks a organizat o nouă ediție a Camion Fest, întâlnirea devenită tradițională a celor interesați de oferte speciale de achiziție și trade-in a vehiculelor comerciale rulate. Totodată, a fost anunțată și dezvoltarea unei noi divizii de camioane Ford Trucks rulate.

Odată cu vremea frumoasă și cu debutul Campionatului European de Fotbal, Euro 2020, Cefin a deschis porțile locației din Chiajna, din spatele sediului central, pentru desfășurarea ediției de vară a târgului de vehicule comerciale second-hand.

Evenimentul, organizat de Cefin Trucks în fiecare primăvară și toamnă, a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Conectarea cu emoțiile fotbalistice s-a făcut prin amenajarea unui teren de fotbal de dimensiuni reduse, unde participanții s-au putut întrece în diferite probe de tehnică și precizie de lovire a mingii, desfășurate sub îndrumarea fostului fotbalist Augustin Călin (ex-Universitatea Craiova, Steaua, Dinamo).

Ofertă generoasă de vehicule

Pe lângă atmosfera festivă, vizitatorii târgului au găsit aici peste 100 de camioane rulate multibrand și multe oferte speciale. Mai precis, au fost expuse autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Paul Drăniceanu

Paul Drăniceanu, director divizia Camioane Rulate Cefin Trucks: „Ne bucurăm că am reușit să ne revedem clienții cu această ocazie, și să le prezentăm noutățile Cefin Trucks. Noutatea acestei ediții este și divizia de Ford Trucks rulate, care este în continuă dezvoltare, având din ce în ce mai multe unități ce vin de la clienții noștri, ca urmare a unui buy-back, sau la sfârșitul contractului de leasing. Acestea au un istoric cunoscut de noi, sunt verificate, finanțabile, cu un preț foarte bun, cu garanție Drive Line, gata de lucru. O altă provocare este relația cu clienții, preocuparea noastră constantă; este important ca aceștia să se întoarcă la noi pentru orice achiziție, și să găsească o gamă diversă de servicii în ajutorul lor.”

În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și, din mai 2017, a început activitatea din acest nou rol.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.