Caravana Scania România: Fii învingăTHOR!

Pe data de 4 mai, Scania România a pornit în Caravana Scania Streamline Crown Edition / Moștenirea Vikingilor, un tur de promovare a celui mai bun camion produs de companie în ultimii 125 de ani. Caravana va cuprinde o serie de evenimente inedite pentru participanții din zece locații din țară.

Timp de 6 săptămâni, caravana Scania Crown Edition / Moștenirea Vikingilor va străbate țara și vă va face cunoștință cu cel mai bun camion creat vreodată de către Scania, Streamline Crown Edition, dedicat celor care luptă să exceleze. adevărații conducători. stâpânii propriului destin.

Vehiculul se remarcă printr-o printr-un grad înalt de calitate, printr-o economie de operare extraordinară și prin cele mai mici consumuri de combustibil. Cea mai nouă tehnologie de iluminat, farurile cu Xenon, luminile spate cu LED și proiectoarele integrate în bara de protecție vă vor ține în siguranță pe șosea. Toate informațiile de care aveți nevoie sunt disponibile pe afișajul de bord Color Plus. Crown Edition integrează cel mai avansat sistem de climatizare și asigură controlul automat al temperaturii în cabină.

În plus, Scania va prezenta și un exemplar din editia limitată Blue Stream, care are la baza modelul Streamline cu motor V8. Cabina R optimizată în colaborare cu binecunoscutul Svempa Bergendahl, este un omagiu adus modelului Scania Streamline, primul camion greu cu adevarat aerodinamic, lansat în 1991.

Spectacole și concursuri

Departe de a fi un eveniment axat doar pe promovare și prezentare, caravana Scania va oferi participanților o experiență vikingă adevărată, spectacole cu tematică, un concert live al trupei Life on Mars, un camion de distribuție din care vor trebui sa evadeze („Escape the Truck”), un concurs de îndemânare pentru șoferi organizat în parteneriat cu IFPTR și se vor bucura de multe alte activități inedite alături de partenerii săi, Porsche, Volswagen și Schmitz Cargobull.

Caravana Scania Crown Edition / Moștenirea Vikingilor

4 mai – Scania Bacău, loc. Nicolae Bălcescu, DN2, km 279-319, jud. Bacău

6 mai – Scania Cluj, loc. Luncani, nr. 372, com. Luna, jud. Cluj

10 mai – Scania Oradea, str. General Gheorghe Mardarescu

13 mai – Scania Sibiu, DN7, km 265+500, loc. Tălmaciu, jud. Sibiu

20 mai – TESS Ghimbav, Calea Brașovului 2, Ghimbav, jud. Brașov

24 mai – Rolex SA, str. Cernăuți nr. 112B, Suceava

27-29 mai – T-FESTIVAL, Romexpo, București

3 iunie – Euxin Trucks, DN 39, km 8+950, sat Lazu, com. Agigea, jud. Constanța

8 iunie – Porsche, Calea Lugojului 136, Ghiroda, jud. Timiș

10 – 12 iunie – Transport AR, Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 300

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.