Cefin livreaza primele EcoStralis in Romania

La finalul lunii noiembrie, Cefin Romania si Iveco Romania au livrat primele modele Iveco EcoStralis din Romania companiei Interfrigo Com.

Cel mai mare dealer al retelei Iveco, Cefin, a incheiat un contract cu Interfrigo Com pentru 5 vehicule cu aceeasi configuratie, din care 4 unitati vor fi disponibile pentru livrare chiar la sfarsitul acestui an, iar cel de-al cincilea camion la inceputul anului viitor. Contractul pentru aceasta miniflota de EcoStralis este incheiat la mai putin de un an de la lansarea oficiala in Romania a versiunii eco a camionului Stralis – un produs emblematic in portofoliul Iveco.

Avantajele EcoStralis

EcoStralis combina cele mai noi tehnologii, are respect pentru mediul inconjurator, ofera productivitate si eficienta prin noile motoare, toate in varianta EEV, optimizate pentru un consum redus de combustibil. Imbunatatirile vizeaza nu numai motorizarile, cat si aerodinamica si sistemele electronice ale vehiculului, facand astfel din EcoStralis un candidat pentru titlul de cel mai eficient si ecologic vehicul din categoria sa. EcoStralis a dovedit in testele comparative un nivel ridicat de eficienta energetica, certificat de TUV Sud. Pe langa dotarile standard imbunatatite, dintre care cel mai important element este iEco – sistemul de functionare a carui activare permite realizarea unei economii substantiale de consum, EcoStralis propune clientilor si un set de optionale care vizeaza sporirea sigurantei in trafic – sistemul de monitorizare a presiunii in anvelope, pilot automat adaptiv, sistem de avertizare a schimbarii benzii de circulatie. Compania Interfrigo Com a ales sa includa toate aceste optionale in dotarea vehiculelor achizitionate. Orice livrare este insotita de cursuri de training pentru soferi, oferite de specialistii Iveco.

Solutia Cefin

Contractul dintre Interfrigo si Cefin este rezultatul acceptarii unei oferte inovative propuse de dealerul Iveco, adica 3 ani de acoperire completa, care inseamna garantie si mentenanta valabile in toata Europa, o formula de finantare competitiva, cu una dintre cele mai mici rate lunare din piata si cu posibilitatea de trade-in a flotei vechi. Toate acestea sunt incununate de produsul pentru care se ofera aceasta solutie, vehicul proiectat special pentru a realiza o reducere semnificativa si certificata de combustibil. Elementele ofertei au fost elaborate in urma studiului atent al tuturor aspectelor de care un mare transportator international este interesat, iar feedback-ul din piata a fost incurajator, potrivit declaratiilor lui Stefano Albarosa, CEO Cefin, care prezinta oferta ca pe o solutie pentru marii transportatori internationali ce doresc marirea, inlocuirea sau optimizarea flotelor actuale.

Cine este Interfrigo?

Interfrigo Com este un transportator international de talie medie, specializat in transporturi frigorifice. Conform declaratiilor lui Jeni Paun, director general al companiei, strategia de dimensionare a flotei a fost una de crestere moderata pe parcursul celor aproape 10 ani de activitate in lumea transporturilor. In prezent, compania opereaza o flota de 15 camioane, printre care Iveco a devenit marca preponderenta.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.