Conferința Anuală a Transportatorilor Express de Mărfuri – a IV-a ediție

Domeniul transportului expres este unul extrem de dinamic. Dacă te oprești, rămâi în urmă. Oare cine își poate permite acest „lux”?!

Cea de-a IV-a ediție a Conferinței Anuale a Transportatorilor Express de Mărfuri din România, organizată în 21-23 septembrie, la Hotel Lotus Therm *****, din stațiunea balneoclimaterică Băile Felix, se adresează cu PRIORITATE companiilor care au ca obiect principal de activitate transportul expres de mărfuri cu autovehicule având capacitatea până în 3,5 tone, evenimentul fiind organizat și conceput pentru acest segment al pieței transporturilor.

Temele abordate sunt de extremă actualitate – probleme specifice pieței de transport expres, provocări și, de ce nu, studii de caz care să releve posibile soluții.

În plus, ca de fiecare dată, există un element de noutate reprezentat, de această dată, de două seminarii interactive, cu structură de tip modul intensiv, pentru instruirea personalului și eficientizarea practicilor de management, în vederea creșterii profitului.

În programul evenimentului, au fost prinse expuneri captivante și sesiuni de networking. Toate aceste elemente au fost consolidate cu ocazia celei de-a IV-a ediții a Conferinței Anuale a Transportatorilor Express de Mărfuri din România, stabilind premisele unor parteneriate viitoare.

Pentru orice informație legată de acest eveniment, organizatorii conferinței vă stau la dispoziție via e-mail, la marketing@conferintaexpress.ro, la events@euromaidec.ro, sau via formularul de contact din cadrul site-ului oficial: www.conferintaexpress.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.