Conferința Națională a Transportatorilor Expres de Marfă – a treia ediție: 3,5 t, încotro?

O piață aparte, care funcționează după alte reguli decât transportul general de marfă, dar care trebuie să răspundă acelorași cerințe de calitate. Timp de 3 zile, sunt aduse în prim plan, la Băile Felix, direcțiile viitoare de acțiune, provocările, dar și oportunitățile acestui domeniu.

Cea de-a treia ediție a Conferinței anuale a Transportatorilor Expres de Marfă se desfășoară, în acest an, în perioada 22 – 24 septembrie, în aceeași locație oferită de Hotel Lotus Therm***** din Băile Felix. Inițiativa aparține companiei Kefren Expres, care, în parteneriat cu Agenția Euromaidec Touring, continuă demersul început în toamna anului 2014, acela de a organiza un eveniment dedicat exclusiv segmentului expres din cadrul pieței naționale de transport marfă. Dacă prima ediție a reunit aproximativ 90 de participanți și 50 de companii, în cadrul celei din 2015 numărul celor prezenți a ajuns la peste 200 de reprezentanți și 100 de companii specializate în transportul de marfă cu vehicule ușoare, până în 3,5 tone.

Noutatea acestei a treia ediții o reprezintă prezența organizațiilor profesionale ARTRI (Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale), FORT (Federația Operatorilor Români de Transport) și Apulum, care vor prezenta modalitățile prin care acestea pot promova pe plan intern și extern interesele companiilor din segmentul expres. De asemenea, un moment mult așteptat în programul conferinței va fi panelul dedicat reprezentanților șoferilor care activează în sectorul 3,5 tone MMTA și care au fost desemnați din rândul comunității acestora, pentru a purta un dialog constructiv, privind așteptările acestora de la angajatori.

Mai multe detalii privind conferința sunt disponibile pe website-ul dedicat evenimentului: www.conferintaexpress.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.