Conti360° Fleet Services, de trei ani în Europa

Sunt trei ani de la înfiinţarea sistemului de management pentru anvelope Conti360° Fleet Services şi de atunci acesta s-a dezvoltat cu succes extrem. Din ce în ce mai multe firme de transport, din toată Europa, se bazează pe serviciul complet pentru anvelope de la Continental. Acestea beneficiază de serviciul european integrat pentru anvelope, în format standardizat, la preţuri accesibile. Toate acestea pot oferi firmei de transport sistemul modular structurat Conti360° Fleet Services, cu cele cinci componente ale sale: ContiFitmentService, ContiFleetCheck, ContiFleetReporting, ContiCasingManagement şi ContiBreakdownService la un nivel superior.

„Cu serviciul nostru complet destinat parcurilor auto, am atins un punct sensibil. Operatorii parcurilor auto îşi doresc servicii şi garanţii avansate în ceea ce priveşte mobilitatea. Oferta noastră de servicii „Conti360° Fleet Services“ îndeplineşte această dorinţă, asigură mobilitatea flotelor şi face costurile pentru anvelope calculabile în avans“, afirmă Martin Burdorf, director cu managementul flotelor din cadrul departamentului de anvelope destinate autovehiculelor utilitare pentru EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa). Oferta structurată în module individuale de servicii este disponibilă în diverse ţări, la acelaşi nivel calitativ superior şi ajută la diminuarea costurilor pentru anvelope ale parcurilor auto. Fiecare client poate beneficia de un pachet personalizat de servicii, care îi îndeplineşte propriile cerinţe în vederea managementului optim al anvelopelor. În multe ţări, cumpărătorii de anvelope pot să aleagă între Conti360° Service ca soluţie pay-as-you-go bazată pe performanţă şi contractul Conti360° pe kilometru ca variantă de tarif forfetar.

Servicii personalizate pentru anvelope

Conti360° Fleet Services oferă o gamă largă de produse şi servicii în ceea ce priveşte anvelopele. Sunt incluse toate prestările de servicii aferente dotării cu anvelope a camioanelor şi autobuzelor. Acestea încep cu alegerea anvelopelor corespunzătoare, achiziţia şi montarea profesională prin ContiFitmentService. Clientul fie îşi achiziţionează de la Continental anvelope clasice, fie obţine utilizarea acestora sub forma unui tarif forfetar pe kilometru. În cadrul serviciului ContiFleetCheck, dacă se doreşte, pot fi consultaţi specialişti în anvelope în ceea ce priveşte utilizarea pneurilor pe toată durata lor de viaţă şi până la înlocuirea planificată. De obicei, aceştia efectuează patru verificări anuale ale tuturor anvelopelor, încearcă să găsească deteriorările şi măsoară în mod regulat adâncimea profilului şi presiunea aerului. Verificările ContiFleetChecks indică starea anvelopelor în timp şi păstrează evidenţa privitoare la îmbunătăţirile de pe parcursul întreţinerii. Evaluarea ContiFleetReporting oferă clientului, fără nicio omisiune, documentaţia tuturor datelor relevante în privinţa anvelopelor, a raporturilor de stare şi a analizelor de cost şi oferă transparenţa costurilor.  În cele din urmă, ContiCasing Management este componenta care poate fi stabilită după preluarea de la sfârşitul duratei de viaţă a anvelopei, după inspecţia şi restaurarea prin reşapare a anvelopelor vechi sau după reciclare. Serviciile Conti360° Fleet Services sunt active în mod curent pe cele 14 pieţe ale Germaniei, în Belgia, Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Italia, Spania, Polonia, Cehia, Austria, Slovacia şi Ungaria, precum şi în Danemarca şi Suedia. În curând aceste servicii vor fi disponibile şi pe teritoriul României. Serviciul de depanare de 24 de ore este oferit de Continental în 37 de ţări europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.