Continental primește premiul „Red Dot: Best of the Best”

Premianții „Red Dot: Best of the Best”: Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 și
435/50 R 19.5

Prin renumitul premiu pentru design „Red Dot: Best of the Best”, Conti Hybrid HT3 primește o nouă distincție, după premiul iF Design Award. Juriul internațional Red Dot a oferit premiul la categoria Design de Produs anvelopei cu diametru redus, cu dimensiunile 445/45 R 19.5 și 435/50 R 19.5, pentru design inovator și înaltă calitate. Astfel, acest produs Continental, dezvoltat special pentru utilizarea la camioanele mega, se numără printre cele mai premiate anvelope pentru remorci.

„Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 și 435/50 R 19.5 au fost evaluate de către un juriu de experți independenți, compus din 41 de specialiști din întreaga lume, la capitolele grad de inovație, calitate formală, funcționalitate și compatibilitate ecologică. Prin distincția «Red Dot: Best of the Best», anvelopa pentru remorci a primit cel mai important premiu pentru calitatea excepțională a designului de produs. Ne bucurăm de recunoașterea specială a standardelor pe care le impunem în permanență în dezvoltarea anvelopelor noastre și primim această a doua distincție cu aceeași mândrie cu care am primit deja premiul iF-Design-Award”, declară Constantin Batsch, Directorul unității comerciale Anvelope de schimb pentru camioane EMEA.

Recunoaștere binemeritată

Cu peste 17.000 de înscrieri anual, premiul Red Dot se numără printre cele mai renumite competiții pentru design la nivel mondial. Distincția este și pe plan internațional foarte respectată și este acordată, începând din 1955, de către Design Zentrum din Nordrhein-Westfalen. Pe lângă publicarea în anuarul competiției, produsele premiate vor fi expuse și în muzeele Red Dot Design. Premiile vor fi decernate oficial în cadrul galei Red Dot în data de 4 iulie 2016, la teatrul Aalto-Theater din Essen.

Prin modelele Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 și 435/50 R 19.5, premiate pentru design, Continental oferă anvelope pentru remorci durabile și economice din punctul de vedere al consumului de combustibil care, datorită sarcinii mari la diametre mici, se utilizează în special la semiremorcile camioanelor pentru transportul volumelor mari. Profilul optimizat al anvelopei care a primit eticheta UE „B” pentru eficiența consumului de combustibil are ca rezultat o uzură uniformă și un kilometraj ridicat. Prin intermediul carcasei reșapabile, anvelopa premium de la Continental aduce o contribuție valoroasă la transportul durabil și ecologic de mărfuri.

Premiu și pentru Semperit

De asemenea, modelul Semperit Runner D2 pentru puntea motrice, în dimensiunea 315/80 R22.5, a primit premiul Red Dot-Design pentru design excepțional. Runner D2 oferă, datorită suprafeței de rulare îmbunătățite și profilului compact, un consum de combustibil redus chiar şi la un kilometraj ridicat. La evaluarea de către jurații Red Dot, Semperit Runner D2 a primit punctaj mare la categoriile funcționalitate, grad de inovare și ergonomie.

Premianții „Red Dot: Best of the Best”: Semperit Runner D2

„Prin această distincție, juriul, format din experți în design din întreaga lume, recunoaște designul excepțional și înalta calitate a anvelopei”, susţine Daniel Gainza, Director de marketing al departamentului anvelope pentru camioane EMEA al Continental Reifen Deutschland GmbH, din portofoliul căruia face parte marca Semperit, începând din anul 1985.

Runner D2 a fost dezvoltat pentru traficul combinat regional și la mare distanță și asigură, mulțumită suprafeței de rulare îmbunătățite și profilului compact („Void Optimized Pattern”), o durabilitate ridicată și o economie de combustibil optimă. Datorită noului amestec de cauciuc dezvoltat, anvelopa pentru puntea motrică are un potențial de reducere a costurilor prin consumul redus de combustibil. Prin armătura întărită din carcasă, anvelopa poate susține în mod optim sarcini alternative. La fel ca toate anvelopele Semperit, și anvelopa Runner D2 se bazează pe o carcasă reșapabilă.

Semperit – calitate austriacă

Semperit este o marcă de anvelope a Continental AG din 1985. Marca tradițională de proveniență austriacă a fost dusă mai departe cu succes atât în domeniul anvelopelor pentru autoturisme, cât și în segmentul anvelopelor pentru autovehicule utilitare. În acest sector, Semperit oferă o gamă largă de produse pentru traficul regional și la mare distanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.