Denumire noua pentru trei societati-fiice din Grupul H.Essers

De la 1 ianuarie 2011, trei societati-fiice olandeze ale grupului H.Essers si au schimbat denumirea. Este vorba despre filialele Centrum Transport (Valkenswaard), Furtrans Holland (Dordrecht) si Van der Wal Tiel din Gelderland. Ele au primit impreuna un nume nou: H. Essers Transport Company Nederland BV.

Prin aceasta schimbare, grupul de transport limburghez doreste sa isi simplifice organizarea interna proprie si sa intareasca mai departe pozitia pe piata europeana a celor trei societati in chestiune. Prin adaugarea numelui „H. Essers“ in noua denumire, filialele pot sa profite, de asemenea, de buna reputatie si de renumele de care se bucura Grupul H. Essers la nivel national si international de ani de zile, in domeniul serviciilor de transport si logistica. Asa cum afirma Hilde Essers, Manager Marketing&Comunicatie al Grupului H.Essers, „pentru Grup, modificarea denumirii inseamna la nivel intern o simplificare si o organizare mai eficiente. Pentru clientii nostri, colaboratorii nostri si furnizorii nostri nu se schimba nimic“. Inca din 2004, H.Essers a preluat Van der Wal BV, un expeditor international, cu activitati in special in Europa de Vest si de Est si cu o pozitie puternica pe piata din Polonia. In 2008, Essers a cumparat Furtrans. Acestia s-au specializat in timp in transportul de inalta siguranta. S-au dezvoltat cu transportul de produse de valoare mare, cum ar fi medicamente, electronice si tigari, devenind un lider de piata european in aceasta nisa de piata.

Despre Grupul H.Essers

Grupul familial H. Essers, infiintat in 1928, este un prestator de servicii care anticipeaza nevoile pietei, activ in toata Europa. Grupul ofera solutii personalizate si integrate de transport si logistica pentru traficul rutier si cai ferate. Dispune azi de 700.000 mp de suprafata de depozitare si o flota de 1.000 vehicule si 1.780 remorci, care parcurg 88 milioane kilometri pe an. Societatea are peste 2.200 de angajati. In 2009, Grupul a realizat o cifra de afaceri de 285 milioane euro. In afara de sediul central din Genk, Grupul H. Essers are puncte de lucru in 12 tari din Europa de Vest si de Est. In ultimii 10 ani, Grupul a cunoscut o adevarata expansiune, printr-o crestere organica puternica si mai multe preluari strategice. Grupul H.Essers este o societate bazata pe active: parcul auto, depozitele si sistemele IT sunt proprietatea grupului. Prin aceasta, Grupul pastreaza controlul optim asupra tuturor proceselor strategice. Caracterul familial al societatii garanteaza procese scurte de luare a deciziilor, prin care se poate adapta intr-un mod foarte flexibil la diversele nevoi ale clientilor si situatiilor schimbatoare de pe piata internationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.