DOOSAN B15T-5: Performanţă cu PRO5

Electrostivuitorul Doosan B 15T-5 face parte din seria PRO5. Denumirea PRO5 provine din limba engleză: Strong, Safe, Stable, Smart, Stylish, aceste atribute ilustrând perfect calităţile stivuitoarelor Doosan.

Y-6

În limba română, acestea pot fi traduse prin: Puternic, De Încredere, Stabil, Inteligent şi Cu Design Atrăgător. Doosan B15T-5 este un echipament compact, iar direcţia este dată de roţile posterioare pivotante axial. Este conceput pentru operaţiile de încărcare/descărcare, transfer de marfă şi pentru stocarea mărfurilor în spaţii foarte înguste.

Consum mic de energie

Utilajul beneficiază de tehnologie modernă AC, având în componenţa sa două motoare de tracţiune şi unul pentru ridicare. Tehnologia AC şi conceptul modern al întregului sistem electric asigură un consum mic de energie şi un grad de fiabilitate ridicat. Utilajul este echipat standard cu control electronic al tracţiunii şi ridicării, sistem de recuperare a energiei în timpul frânării, sistem împotriva rulării înapoi la oprirea în rampă, sistem de frânare cu discuri în baie de ulei etc.

Ca dotări opţionale, amintim sistemul de schimbare a sensului de mers prin pedala de acceleraţie, joystick-uri pentru comenzile hidraulice, sistem de schimbare rapidă a bateriei prin lateral (roll in/out).

Printr-o simplă apăsare de buton, operatorul poate selecta modul de operare a utilajului pentru performanţă marită, fiind disponibile trei metode. Modulul E (Economy) maximizează economia de energie a bateriei, pentru a putea funcţiona peste 8 ore cu o singură încărcare. În cadrul modulului S (Standard), performanţa este echivalentă cu funcţionarea unui motor de curent continuu. Iar modulul H (High Speed) face posibilă deplasarea şi ridicarea la viteză maximă.

Toate aceste performanţe se pot ajusta cu ajutorul tehnicienilor Rădăcini Equipment SRL, importator exclusiv în România de stivuitoare Doosan, de stivuitoare cu furci laterale Baumann, utilaje portuare Terex şi Fantuzzi, telehandlere şi buldoexcavatoare MST, tractoare pentru vagoane şi garnituri de tren şi o gamă completă de utilaje pentru depozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.