Doosan BR16JW-7: Siguranţa şi fiabilitatea creează profitabilitatea

Noua serie BR16JW-7 este cea mai recentă creaţie a departamentului de cercetare-dezvoltare al companiei Doosan Industrial Vehicle. Electrostivuitoarele din această gamă înglobează tehnologie de ultimă generație AC, sistem de direcţie cu întoarcere la 180 şi 360 grade, indicatoare de înălţime şi greutate, statistici de performanţă etc.

Toate acestea propun reachtruck-ul DOOSAN BR 16 JW-7 ca soluţie optimă pentru manipularea, încărcarea/descărcarea şi depozitarea paleţilor pentru orice tip de depozit. Setările personale de performanţă, sistemul ergonomic de comandă şi control, precum şi cel mai înalt nivel de confort pentru operator, pot reprezenta argumente elocvente, care ar putea convinge companiile logistice să opteze pentru acest model pentru manipularea mărfurilor în depozite.

Stabilitate şi vizibilitate maxime

Pentru a mări productivitatea acestui model, inginerii de la Doosan Industrial Vehicle, au găsit cea mai bună soluţie de ridicare şi deplasare în acelaşi timp, denumită „Simultaneus Hydraulic Control” (control simultan hidraulic). Designul catargului a fost executat cu precizie maximă pentru a avea în orice condiţii o stabilitate maximă. Totodată, acest tip de catarg oferă o vizibilitate maximă şi asigură o funcţionare fără şocuri şi cu zgomot redus.

Accesul la bord este foarte facil, datorită treptei de urcare atent studiată, a mânerelor de prindere poziţionate ergonomic şi a consolei volanului, care este reglabilă. Pedalele de direcţie şi frânare funcţionează la fel ca la automobile, asigurând o deplasare sigură.

Dintre opţionalele care pot echipa acest tip de reach truck amintim: sistem de schimbare rapidă a bateriei prin lateral, sistem video pentru furci, indicatoare de înălţime şi greutate, echipament care oferă posibilitatea de lucru în depozite frigorifice etc.

Vânzare și service

Vânzarea şi service-ul pentru toate stivuitoarele şi echipamentele de depozit ale Doosan Industrial Vehicle sunt asigurate de Rădăcini Equipment, reprezentant exclusiv pentru România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.