Funcții noi în platforma TimoCom

Există un cuvânt, alcătuit din 12 litere, care este utilizat din ce în ce mai des în sectorul de transport și logistică, descriind o noțiune care nu mai poate fi evitată de către companii. Acest cuvânt este „digitalizare” și este clar că este utilizat tot mai des de către transportatori. Deoarece cu aceasta își pot asigura competitivitatea, companiile trebuie să se preocupe, din acest moment, de optimizarea propriilor afaceri. Furnizorul de servicii IT TimoCom a introdus o nouă funcție pe platforma sa de transport, cu care a înlesnit munca de zi cu zi celor 110.000 utilizatori ai săi: funcția de încărcare și descărcare a documentelor.

Anterior, așa a funcționat: beneficiarul găsea transportul potrivit și se încheia o înțelegere, cu acordul ambilor părți. Mai trebuiau trimise documentele necesare prin fax sau e-mail. Era mult de așteptat, iar, câteodată, se întâmpla ca documentele nici să nu ajungă. Apoi începea șirul de telefoane, cu care se pierdea mult timp prețios și care punea nervii la încercare. Acest lucru s-a schimbat odată pentru totdeauna, prin funcția unică de încărcare a documentelor.

Purtătorul de cuvânt al TimoCom, Marcel Frings, a declarat: „Cu ajutorul funcției de încărcare și descărcare a documentelor, integrată în indexul transportatorilor, este posibil ca documentele des utilizate, cum ar fi, de exemplu licența, antetul sau asigurarea de transport, să fie încărcate în profilul propriu al firmei și să fie accesibile, în acest fel, pentru toți utilizatorii TimoCom.

Nu mai este necesară trimiterea documentelor prin fax sau e-mail. Pe lângă economia de timp, acest sistem mai are un alt mare avantaj: utilizatorii își pot mări competitivitatea cu ajutorul documentelor încărcate, deoarece, dacă au un profil personal mai transparent și detaliat, au șanse mai mari pentru încheierea tranzacției.”

Siguranță și vizibilitate

Mai ales în cazul schimbării de informații digitalizate, nu trebuie să uităm de protecția datelor. Cu probleme de siguranță ne întâlnim adesea, în cazul serviciului de mesagerie deschisă sau al trimiterii de e-mailuri. În funcția de încărcare a documentelor, datele utilizatorilor TimoCom sunt în siguranță, dat fiind faptul că acestea cad sub incidența prevederilor legii germane de protecția datelor. Stocarea documentelor este întotdeauna sigură și codificată.

De asemenea, utilizatorul decide dacă documentele încărcate vor fi vizibile pentru ceilalți utilizatori sau nu. În cazul în care a ales ca documentele să fie vizibile, abonații platformei de transport au posibilitatea de a le vizualiza sau descărca.

TimoCom a depus bazele digitalizării. Acum, ceea ce mai trebuie făcut de către cei peste 36.000 utilizatori se poate defini printr-un singur cuvânt, alcătuit din 10 litere: încărcarea!

Mai multe informații despre TimoCom puteți găsi pe www.timocom.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.