HANKOOK: Nouă linie de anvelope, sub marca Laufenn

Sub marca Laufenn, Hankook lansează o nouă linie de anvelope pentru vehicule comerciale, în Marea Britanie. Anvelopele pentru camioane și autobuze Laufenn se concentrează pe al doilea nivel al pieței britanice, vizând clienții care pun preț pe fiabilitatea și calitatea asociate cu un producător de anvelope premium. Laufenn va lansa, inițial, nouă profiluri diferite, acoperind principala gamă de dimensiuni, pentru transportul de mărfuri, pasageri, cât și pentru aplicații din domeniul construcțiilor. Gama inițială a fost dezvoltată pentru a îndeplini peste 85% din totalul necesităților pieței, cu majoritatea dimensiunilor oferind eticheta 3PMSF.

Cu Laufenn, producătorul de anvelope premium Hankook a lansat o nouă marcă, în Marea Britanie. Marca secundară a companiei, instalată cu succes în 2015 în sectorul de autoturisme, este deja cunoscută pentru raportul atractiv preț-performanță. În mod strategic, noua linie Laufenn de anvelope de camion și autobuz va fi comercializată ca o alegere inteligentă pentru flotele mai mici, precum și pentru patronii-operatori atenți la bugete, care sunt în căutarea unui nivel de calitate pe care te poți baza. Noile linii de produse sunt proiectate pentru a consolida și mai mult marca Laufenn și sinergiile cu marca Hankook.

„Noile noastre anvelope radiale Laufenn pentru camioane și autobuze vor oferi pieței britanice o adiție de valoare a portofoliului general al Hankook,” a declarat Chang-Yool Han, managing director al Hankook Tyre UK. „Acest lucru ne va ajuta să demonstrăm clienților noștri că Hankook e un producător premium, capabil să ofere o gamă completă și cuprinzătoare de produse și, astfel, ne va consolida poziția ca furnizor de soluții de anvelope.”

Paul Emery, director de vânzări pentru Marea Britanie, adaugă: „Pentru noi, aceasta este o oportunitate unică – prin lansarea unui nou brand de anvelope pentru camioane și autobuze de uz comercial, fundamentăm dezvoltarea ofertei TBR a Hankook într-o marcă premium, full-service, cu toate inovațiile tehnologice asociate.”

Oferta Laufenn

Gama Laufenn de anvelope pentru camioane și autobuze va oferi, inițial, produse pentru transport regional, livrări last mile, transport public și aplicații de construcții. Toate profilurile sunt recanelabile și reșapabile, cu o adâncime de profil inițială mare, pentru a furniza un kilometraj bun. Cu o tehnologie a carcasei care și-a dovedit calitățile și cu know-how-ul necesar pentru materialele destinate profilului, vor fi disponibile inițial 9 profiluri diferite, pentru a acoperi majoritatea necesităților pieței, din care 80% poartă simbolul fulgului cu 3 creste montane (3PMSF).

Gama Laufenn va include 5 profiluri pentru transport regional, 3 pentru construcții și 1 pentru transport urban de pasageri și de navetă:

  • Profilurile destinate transportului regional acoperă segmentele camioanelor, semiremorcilor și autobuzelor. Cele două anvelope pentru puntea directoare, Laufenn LF21 pentru transport regional și pe distanțe mai lungi, și LF22 pentru transport regional, se potrivesc unei game largi de vehicule, care vor beneficia de o durabilitate excelentă, alături de alte avantaje. Laufenn LZ22 servește ca anvelopă pentru axele motoare pentru aplicațiile de transport regional, oferind compuși robuști pentru profil, care asigură o durată lungă de utilizare și o uzură uniformă. Profilurile Laufenn LF90 și LF91 sunt destinate trailerelor în transport regional și vin cu diferite dimensiuni.
  • Gama de aplicații on&off-road acoperă necesitățile clienților care deservesc șantierele de construcții. Astfel, anvelopele pentru orice poziție Laufenn LR01 și LR02 oferă durabilitatea necesară aplicațiilor grele, pentru a suporta diferite niveluri de stres indus de structura terenului. Laufenn LR53 face echipă cu LR01 și LR02 ca anvelopă fiabilă pentru axele motoare, cu o bună rezistență la tăieturi și ciobiri și cu abilitatea de a face față cerințelor transportului on și off-road.
  • Pentru zonele urbane, Laufenn oferă o anvelopă pentru orice poziție și aplicație, dezvoltată special pentru trafic urban. LF60 asigură o aderență înaltă pe carosabil ud și niveluri de zgomot scăzute, în special pentru autobuze.

Noua linie de anvelope Laufenn pentru camioane și autobuze este, inițial, disponibilă, din octombrie, în Marea Britanie. Portofoliul de lansare depinde de cerințele fiecărei piețe locale și variază de la strategii mai largi de vânzări, la drepturi exclusive de distribuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.