Jungheinrich ETM 214/ ETV 214/ ETM 216/ ETV 216: Tehnologie pentru productivitate

Design pentru economie de spațiu, performanță înaltă, tehnologie inovativă și condiții de lucru ergonomice. Acestea sunt punctele forte ale electrostivuitorului cu stâlp retractrabil seria 2 de la Jungheinrich, echipament potrivit unei game largi de aplicații, de la lucrul cu paleții, stivuirea printre sau în rafturi, la activitatea în zone extrem de restrânse sau cu înălțimi mici, în cadrul unor operațiuni pe parcursul unuia sau mai multor schimburi.

Electrostivuitoarele cu stâlp retractrabil 214/216 oferă soluția optimă pentru orice aplicație. Echipamentul este potrivit pentru lucrul pe culoare strâmte, remarcându-se printr-o economie de spațiu de până la 2.711 mm. De asemenea, electrostivuitorul pune la dispoziția utilizatorilor capacități reziduale de 1.000 kg, până la 10 m înălțime de ridicare.

Tehnologia de ultimă oră pentru conducere și control asigură o productivitate mai mare, reducând, în același timp, consumul de energie. Elementele ergonomice și tehnologia avansată promovează productivitatea și este de natură să ofere o motivație în plus șoferilor, datorită cabinei de lucru cu dimensiuni generoase și vizibilității excepționale, precum și datorită configurației comode a pedalelor, asemănătoare cu cea a automobilelor.

Echipamentul este dotat, de asemenea, cu funcția CurveControl (Controlul Virajelor), care asigură reducerea automată a vitezei în timpul virajelor. Direcția controlată electric poate fi comandată cu raze de viraj de 180 ° și 360 °, permițând astfel operatorului să aleagă între o rază minimă de întoarcere și o schimbare mai rapidă a direcției de deplasare.

O cabină ergonomică

Postul de lucru e confortabil, putând fi reglate poziția scaunului în sine și a spătarului și fiind posibilă ajustarea în funcție de masa corporală a operatorului. Cabina oferă suficiente opțiuni de depozitare şi toate elementele de control sunt plasate la îndemâna operatorului.

Maneta SOLO-PILOT controlează toate funcțiile hidraulice, claxonul, precum și direcția de deplasare. Switch-ul de direcție permite ajustări intuitive ale acesteia, maneta permițând un control sensibil al funcțiilor echipamentului pentru o acuratețe milimetrică a manipulării mărfii. Toate indicatoarele de control se află în raza vizuală a operatorului și sunt proiectate pentru fiecare funcție specifică. Atașamentele opționale, precum suportul furcilor, sunt, de asemenea, controlate de SOLO-PILOT.

Display-ul operatorului este de înaltă calitate și este ușor de citit, afișând cele mai importante date de operare, cum ar fi direcția de deplasare și poziția roților sau starea bateriei cu afișarea timpului rezidual până la următoarea încărcare, opțiunea pentru unul dintre cele trei programe de deplasare adaptate individual la fiecare aplicație, ore și timp de service. De asemenea, opțional, se pot afișa înălțimea de ridicare, masa încărcăturii și capacitatea reziduală.

Stâlpii echipamentului Jungheinrich asigură o siguranță maximă și utilizarea capacității de depozitare la înălțimi mari. Catargul triplex oferă înățimi de ridicare de până la 10.700 mm. De asmenea, operatorul are o vizibilitate excepțională asupra încărcăturii.

Pachete opționale

Sunt disponibile mai multe pachete opționale, pentru adaptarea la orice necesitate a operării în depozit. Modulul „Efficiency” permite timpi de lucru prelungiți ai bateriei. „Drive Plus” este destinat unor aplicații cu rute lungi frecvente. „Lift Plus” oferă posibilitatea ridicării extensive la înălțimi mari de ridicare. De asemenea, din dotările opționale fac parte un suport pentru terminal de date radio, planșă de scris sau monitor video.

Nu în ultimul rând, sunt disponibile sisteme de asistență, care permit controlul în operare, prin intermediul cărora masa încărcăturii este măsurată secvențial și comparată cu restul capacității de încărcare a vehiculului. În momentul aproprierii de valoarea limită, are loc o atenționare de referință acustică și optică. Este posibil și controlul poziției, fără a fi necesară acționarea unor butoane suplimentare sau elemente de management al depozitării, comenzile de stocare fiind transferate automat, pentru evitarea depozitelor false. În fine, este disponibil și un sistem ASR, pentru mai multă tracțiune pe suprafețe ude sau acoperite cu praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.