MAN a livrat 100 de camioane companiei EKOL

La sediul MHS Truck & Bus din Bucureşti, MAN Rental a livrat companiei Ekol, la începutul lunii mai, 100 de camioane MAN TGX 18.440, 4×2 LLS-U.

Modelul ales este destinat transportului internaţional de marfă, dotat cu sistemul inovator MAN TeleMatics, MAN sound system, cabină XXL, cutie automată cu intarder. Frank Körber, Directorul Internaţional al Ekol Logistics, a confirmat că „România reprezintă o zonă de importanţă strategică, întrucât se află la intersecţia marilor rute europene, iar prin acest parteneriat, Ekol continuă strategia de extindere la nivel european şi local.“ Această investiţie de 8 milioane euro făcută de compania Ekol se înscrie în planurile pentru dezvoltarea activităţii în România, cât şi pentru traseele europene. La înmânarea festivă a cheii a participat şi domnul Heinz-Jürgen Löw, membru al Consiliului MAN Truck & Bus AG, care a declarat: „Suntem mândri să avem clienţi precum Ekol în România şi suntem siguri că vor fi pe deplin mulţumiţi de aceste excelente camioane şi de service-ul oferit în reţeaua MAN.“

Legătură între Orient şi Occident

Ekol a devenit un nume tot mai cunoscut în Turcia şi Europa pe măsură ce şi-a mărit aria de activitate. Astăzi, Ekol Logistics oferă servicii de transport şi logistică pe o reţea ce s-a extins foarte mult şi cuprinde, pe lângă Europa şi Turcia, ţări precum Maroc, Tunisia, Azerbaijan, Georgia, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan, Nordul Irakului şi alte zone din Orientul Mijlociu. Investiţiile din România ale companiei Ekol demonstrează încă o dată poziţia strategică pe care o are ţara noastră în relaţiile comerciale dintre Europa Occidentală şi Orient. La ora actuală, Ekol dispune de 486.000 mp zonă de depozitare, peste 2.000 de vehicule, peste 5.000 de angajaţi, 37 puncte de lucru în toată lumea şi o cifră de afaceri de 285 milioane euro în 2012.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.