MAN TGX și TGE, prezentate oficial în România

Odată cu extinderea rețelei naționale de service-uri MAN, prin lansarea celei de-a noua unități, cea de la Oradea, Grupul MHS Truck & Bus, importatorul și distribuitorul MAN și Neoplan pe piața autohtonă, a prezentat, în premieră, în România, noul tractor MAN TGX și comerciala ușoară MAN TGE.

Noile camioane MAN își propun să impresioneze și să convingă prin nivelul ridicat de confort oferit șoferului, sistemele de asistență prezente, conectivitate și digitalizare.

TGX, potrivit pentru orice aplicație

Filozofia care a stat la baza dezvoltării noii generații de camioane MAN a fost păstrarea a ceea ce a fost încercat și testat, respectiv îmbunătățit, atunci când a fost nevoie, la seria de camioane, în decursul timpului. Misiunile de transport pe distanțe lungi și transporturi agabaritice sunt acoperite de noul model MAN TGX, recunoscut pentru cabinele sale spațioase.

Ca și până acum, noul MAN TGX este disponibil cu trei serii de motoare: D15, D26 și vârful de gamă D38, care acoperă o plajă de putere cuprinsă între 330 și 640 CP (MAN D38 – de la 540 la 640 CP, MAN D26 – de la 430 la 510 CP și MAN D15 – de la 330 la 400 CP).
Pe lângă versiunile clasice de autotractoare 4×2 și 6×2, respectiv șasiu rigid, noul MAN TGX este, încă, disponibil în versiuni autotractor 6×4 și 8×4, acestea fiind o alegere populară printre companiile de transport agabaritic.

Tractorul în configurație 4×2 poate fi comandat opțional cu sistemul de tracțiune hidrostatică MAN HydroDrive pe puntea față, care oferă o tracțiune superioară pe suprafețele neasfaltate, dar menține și o sarcină utilă ridicată.

Cu această varietate de opțiuni, noul MAN TGX acoperă o gamă cuprinsă între 18 și 41 de tone, masa totală maximă autorizată (MTMA) a vehiculului. În cazul aplicațiilor grele, MTMA este de 250 de tone. În ceea ce privește cabina, aceasta este oferită în trei versiuni, GX, GM, GN, cu volume cuprinse între 9,7 și 12,6 mc.

În curtea clienților

Din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, Grupul MHS Truck & Bus a luat decizia de a prezenta noul autotractor MAN TGX direct la locațiile clienților, respectând măsurile de sănătate în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

Van-ul MAN TGE, disponibil, acum, și în România

În cadrul evenimentului de la Oradea, a fost prezentat și MAN TGE, cel mai mic model din portofoliul producătorului bavarez. Comerciala ușoară este, acum, disponibilă pentru vânzare și pe piața din România, în variante constructive furgon, autoșasiu și transport persoane cu până la 19+1 locuri.

„Expoziția” de la inaugurarea service-ului de la Oradea

• Noul autotractor MAN TGX 18.510 4×2 BL SA, destinat transportului pe distanțe lungi cu noua cabină GX și echipare de top, dorindu-se a fi un benchmark pentru acest segment

  • autocar MAN Lion’s Coach, Bus of the Year 2020, echipare premium, cu 55+1+1 locuri
  • autocamion MAN TGX 33.510 6×6 BB, cu tracțiune integrală 6×6, echipare de top, macara forestieră și racoanțe

• două modele MAN TGE, cel mai mic model al gamei de vehicule comerciale MAN, în versiune MAN TGE 3.180 4×2 cu suprastructură frigorifică (certificare ATP) și MAN TGE 5.180, echipată cu benă basculabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.