MHS TRUCK & BUS: Peste 1.400 de camioane, în 2016

predare-autocar-TNBAnul trecut, cifra de afaceri netă consolidată a MHS Truck & Bus Group a crescut cu 11 milioane EURO.

Portofoliul de flote de camioane şi autocare al MHS Truck & Bus Group România a crescut, grupul înregistrând o cifră de afaceri netă consolidată de 115 milioane EURO.

Rezultate 2016

În 2016, au fost înregistrate, în România, 1.407 camioane MAN, anul trecut fiind unul foarte bun pentru MHS Truck & Bus Group, mai ales în a doua parte. În total, MHS Truck & Bus Group a livrat peste 1.002 camioane noi MAN, 12 autocare MAN/Neoplan şi 416 camioane rulate. MHS Truck & Bus Group a înregistrat o cotă de piaţă de 19%, în a doua jumătate a lui 2016.

Portofoliul de flote de camioane al MHS Truck & Bus Group a crescut, în 2016, prin vânzarea a şase flote de peste 20 de unităţi, una dintre ele fiind de peste 100 de unităţi. Majoritatea camioanelor livrate a fost destinată transportului internaţional, iar alte tipuri au fost vehicule specializate. Anul trecut, cel mai solicitat model a fost MAN TGX 18.440, EfficientLine2.

predare-autocar_2

Amintim faptul că MHS Truck & Bus Group a organizat, în țara noastră, MAN Tour 2016, România fiind una dintre cele 12 ţări din Europa unde a avut loc acest eveniment. În Bucureşti şi Timişoara, evenimentul a fost vizitat de 650 de clienţi, care au testat 12 tipuri diferite de camioane şi au parcurs, în total, 3.460 km, pe durata celor 578 de test drive-uri.

2016 a fost un an bun și pentru activitatea de After Sales, fiind înregistrată o cifră de afaceri consolidată de 15,7 milioane euro, cu o creştere de 10% a numărului de ore de manoperă service facturate, respectiv de 5% a vânzărilor de piese de schimb.

MHS Truck & Bus Group a introdus sistemul de sondaj în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor, atât pentru activitatea de Vânzări, cât şi pentru cea de After Sales. Astfel a fost posibilă măsurarea Indexului de satisfacţie a clienţilor, în vederea menţinerii la cel mai înalt nivel a calităţii serviciilor oferite acestora. Compania a continuat, totodată, dezvoltarea celor două centre de perfecţionare din Bucureşti şi Sibiu, unde se organizează, în mod constant, cursuri pentru tehnicienii MAN, conform conceptelor MAN Academy şi standardelor MAN.

Perspective pentru 2017

„Anul acesta, ne vom concentra atenţia pe gama de vehicule MAN cu noul lanţ cinematic. Noile camioane MAN au fost lansate în septembrie 2016, la târgul internațional IAA de la Hanovra, şi au fost prezentate, în noiembrie, la Bucureşti şi Timişoara, în cadrul evenimentului MAN Tour 2016. Noua gamă de produse MAN oferă, în comparaţie cu cea anterioară, mai multă putere, precum şi o creștere a eficienţei şi economiei”, a declarat Michael Schmidt, preşedinte al MHS Truck & Bus Group.

În al doilea trimestru din 2017, MAN va lansa un sistem de operare bazat pe actualizarea prin cloud, care va conecta toţi utilizatorii lanţului logistic, indiferent de brand. Acest sistem, numit RIO, va creşte eficienţa în transporturi şi va oferi transparenţă tuturor utilizatorilor săi.

„Un alt punct de interes, în 2017, îl va reprezenta dezvoltarea şi continua profesionalizare a serviciilor noastre de After Sales, oferite clienţilor prin reţeaua MHS Truck Service şi prin reţeaua de parteneri de service autorizaţi, aceasta fiind cea mai mare din România”, a adăugat Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group.

Autocar pentru Teatrul Național

Primul autocar livrat de MHS Truck & Bus Group în 2017 a fost către Teatrului Naţional

I.L. Caragiale.

Modern, confortabil şi echipat pentru a îndeplini necesităţile echipei Teatrului Naţional, chiar şi în turneele lor cele mai lungi, autocarul MAN este dotat cu transmisie automată, scaune premium pentru pasageri, sistem Wi-Fi, prize de alimentare de 220V, monitoare LCD.

Echipa teatrului va călători nu numai confortabil, ci şi în siguranţă, autocarul fiind echipat cu sisteme de asistenţă pentru şofer, cum ar fi: sistem de asistenţă la schimbarea benzii de mers (LGS), asistenţă la frânarea de urgenţă (EBA), program electronic pentru stabilitate pe şosea (ESP), Cruise Control, sistem navigaţie MAN Multimedia Coach (MMC). „Suntem foarte mândri să avem un partener de încredere aşa cum este MHS Truck & Bus Group şi să ne bucurăm de călătorii de cea mai bună calitate, la bordul autocarului MAN Lion’s Coach. De la începutul lunii februarie a acestui an, autocarul ne va însoţi în turneele noastre naţionale şi internaţionale”, a declarat Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.