Mobile web


captura site tabletawww.ziuacargo.ro s-a îmbrăcat în haine noi, oferind o imagine modernă, o structurare mai clară a informațiilor și, foarte important, o mult mai bună accesibilitate de pe telefoanele mobile.

Gratis, accesibil, util – acestea sunt promisiunile Ziua Cargo încă de la apariția revistei, în urmă cu aproape opt ani. Astfel, atât zona știrilor, cât și revista au putut fi accesate gratuit și fără înregistrări prealabile, intrând, pur și simplu, pe site-ul ziuacargo.ro.

Interesul arătat de către cititorii noștri on-line a înregistrat un trend continuu ascendent, încurajându-ne să ne concentrăm eforturile în direcția creșterii cantitative și calitative a conținutului site-ului.

ziuacargo.ro oferă, în timp real, informații relevante pentru activitatea de transport și logistică. Totodată, aici poate fi accesată revista lunară Ziua Cargo, integral, în format .pdf. De asemenea, aici pot fi găsite toate informațiile necesare legate de evenimentele organizate de către noi. Și nu doar atât… Ziua Cargo și-a propus, permanent, realizarea unui cadru interactiv – o platformă ce surprinde și explică tendințele pieței. Astfel, nu este o întâmplare faptul că „Împreună mișcăm lucrurile!” a devenit motto-ul care stă la baza activității noastre.

Bineînțeles, atenția și dorința permanente de a fi utili actorilor din piața căreia ne adresăm ne obligă la analize detaliate în ceea ce privește preferințele cititorilor noștri.

În vara acestui an, pentru prima dată, s-a atins un echilibru grăitor – numărul accesărilor venite de pe telefoanele mobile l-a egalat pe cel al accesărilor de pe PC-uri. Iar tendința este evidentă: telefoanele mobile câștigă rapid teren, ca principal instrument de accesare a internetului.

După aproximativ două luni de lucru efectiv, precedate de o perioadă de câteva săptămâni pentru selectarea firmei care să realizeze proiectul, www.ziuacargo.ro apare într-un nou format, perfect adaptat pentru telefonul mobil.

Vă invităm să îl accesați, asigurându-vă că veți trăi o experiență plăcută și utilă.

Totul la îndemână

Dacă, pentru PC-uri, noul site înseamnă o imagine modernă, regândită pentru monitoarele de astăzi, cu dimensiuni generoase, în cazul telefoanelor mobile, lucrurile sunt spectaculoase. Meniul poate fi accesat cu ușurință și fiecare element se așază perfect pe displayul telefonului.

Structura site-ului a fost simplificată. Fluxul știrilor este ordonat cronologic, fiecare articol putând fi vizualizat și accesat cu ușurință. Revista rămâne (cel puțin pentru moment) în format .pdf. Deși aparent simplist, acest format poate fi vizualizat pe calculator, laptop, tabletă sau telefon și oferă cititorului o experiență bună. Există multe posibilități de a posta o revistă on-line, numeroase produse fiind dezvoltate special în acest sens. Cu siguranță, într-un viitor nu foarte îndepărtat, vom utiliza și noi un astfel de produs, dar nu înainte de a ne asigura că oferă cititorilor noștri experiența corectă.

Toate revistele Ziua Cargo (am ajuns la numărul 95) pot fi descărcate din secțiunea „Arhivă reviste” și totodată, pentru a facilita căutarea diferitelor informații publicate de-a lungul timpului, avem și secțiunea „Articole din revistă”, în care sunt postate în format web toate articolele publicate în revistele Ziua Cargo.

Bineînțeles, nu am uitat nici de cititorii care preferă revista în format fizic. Astfel, oricine își poate face un abonament pentru a primi ediția tipărită, accesând secțiunea „Abonează-te”.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.