Obțineți maximul din depozitarea la rece!

Depozitele frigorifice trebuie să mențină temperatura corectă de depozitare la rece într-un mod eficient din punct de vedere energetic, pentru a reduce costurile de exploatare și întreținere. Reducerea amprentei instalațiilor în același timp cu maximizarea densității de depozitare va reduce aceste costuri.

Cu soluții automate și semiautomate care oferă o densitate ridicată a depozitării, veți obține cele mai bune rezultate pentru depozitul frigorific.

Raftul mobil este o soluție dinamică de natură să asigure dublarea capacității de depozitare față de rafturile convenționale. Oferind superioritate tehnică și flexibilitate, MOVO este potrivit pentru orice tip de marfă depozitată.

Rafturile pentru paleți sunt montate pe baze mobile, care se deplasează pe șine încastrate în podea, pentru a crea un culoar de acces. Prin eliminarea culoarelor inutile, aveți posibilitatea să depozitați mai multe produse pe o amprentă la sol mai mică.

Sunt sisteme fiabile, cu eficiență dovedită și cu peste 10.000 de instalații de succes funcționând în întreaga lume.

De ce este MOVO o soluție perfectă pentru depozitele frigorifice:

  • depozitarea cu densitate ridicată reduce semnificativ facturile de energie în mediile frigorifice
  • crește capacitatea de depozitare cu până la 80%
  • reduce necesarul de forță de muncă în depozit
  • operațiunile rapide ajută la reducerea riscului de alterare a alimentelor
  • acces 100% la paleți; fiecare palet poate fi accesat individual
  • MOVO are o temperatură de siguranță operațională garantată de la -30° C până la 40° C.

MOVO funcționează pe baze mobile, baze care pot transporta sarcini de până la 24 de tone, înălțimea rafturilor poate ajunge până la 12 metri iar lungimea la 90 de metri.

Sistemele MOVO beneficiază de o gamă largă de bariere laser, precum și de sisteme de alarmă luminoase și sonore, pentru siguranță și pentru a asigura conformitatea cu Directiva Europeană 2006/42/EG și DIN EN 15095.

Depozitele frigorifice sunt costisitor de întreținut, astfel încât este necesară o soluție de depozitare cu densitate ridicată. Rafturile mobile MOVO oferă o soluție ideală la această problemă și sunt frecvent utilizate în industria alimentară. Astăzi, 95% din toate depozitele frigorifice din Europa sunt echipate cu rafturi mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.