OMV PETROM: Rămânem alături de voi

România a răspuns rapid cerințelor Comisiei Europene, care, pe 23 martie, solicita stabilirea de culoare verzi, care să permită menținerea în mișcare a fluxului de marfă, esențial, în acest moment, în lupta împotriva COVID-19.

OMV Petrom rămâne în linia întâi, alături de cărăuși, cu stații deschise pe întreaga lungime acoperită de culoarele de tranzit, la nivel național. Dar să fii alături de șoferii care au ales să-și asume, astăzi, riscuri semnificative înseamnă mai mult decât să oferi posibilitatea de a alimenta cu carburant… Înseamnă să le oferi posibilitatea de a avea acces la toalete sau hrană, respectând reguli stricte de…. IGIENĂ.

Înseamnă să fii responsabil față de clienți și angajați. Au fost luate toate măsurile necesare pentru ca stațiile OMV și Petrom să rămână spații sigure pentru toți cei care le calcă pragul. „Pentru siguranța noastră, a tuturor, avem încredere că vă veți alătura de mer surilor noastre și că veți ține cont de recomandările de protecție ale autorităților. Continuăm împreună!”, este mesajul OMV Petrom către partenerii săi.

#solidaritate pentru sănătate!

Lista cu toate stațiile OMV și Petrom poate fi consultată pe:

www.omv.ro/omv-card

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.