Outlet Centre LeasePlan

LeasePlan-Outlet-Center-1LeasePlan România, liderul pieței locale de leasing operațional, a anunțat, la sfârșitul lunii ianuarie, deschiderea LeasePlan Outlet Center, prin care marchează intrarea în segmentul business-to-consumer, prin comercializarea autovehiculelor rulate provenite din contractele de leasing operațional.

„Ne diferențiem, în comerțul cu autovehicule rulate, prin transparență, chiar dacă, uneori, acest fapt presupune sublinierea unor mici imperfecțiuni estetice ale autovehiculului. Prin istoricul tuturor intervențiilor în service și al kilometrajului real, clienții au o imagine corectă asupra a ceea ce cumpără.” – a declarat Bogdan Apahidean, director general al LeasePlan România.

Într-o săptămână de la deschidere, prin LeasePlan Outlet Center s-au vândut 11 autovehicule. Ofertele disponibile în Outlet sunt promovate pe Facebook și în magazinul virtual outlet.autovit.ro.

FlexiPlan, mai mult decât închiriere

La finalul anului 2016, a fost lansat și produsul FlexiPlan, pentru a răspunde nevoii clienților care au activități cu variații sezoniere, proiecte limitate în timp, angajați temporari sau inițiative noi, cu un viitor dificil de estimat. Prin FlexiPlan, clienții pot returna autovehiculul oricând după prima lună, fără taxe de returnare anticipată iar chiria lunară este situată, ca valoare, între o rată de leasing operațional și oferta pentru aceeași clasă pe piața de rent-a-car.

Un client FlexiPlan beneficiază de toate serviciile asociate mobilității (întreținere, reparații, asigurări, impozite și taxe, asistență rutieră 24/7) iar intervențiile asupra autovehiculului sunt gestionate de LeasePlan prin preluarea și returnarea mașinii și oferirea uneia la schimb pe durata imobilizării.

La finalul anului 2016, flota FlexiPlan număra 47 de autovehicule, iar gradul de ocupare, cel mai important indicator, era de peste 97%.

Un jucător internațional

Reamintim, LeasePlan este o companie financiară olandeză specializată în mobilitate și management de flote auto. Serviciile sale constau în finanțarea în leasing operațional și administrarea flotelor auto, acoperind nevoile unei varietăți mari de clienți. Grupul deține 7.200 de angajați la nivel mondial, dintre care 85% în filiale din afara Olandei. Fotă totală aflată în administrarea LeasePlan este de peste 1,6 milioane de autovehicule, în 33 de țări.

LeasePlan România este liderul pieței de leasing operațional, cu un parc gestionat de peste 11.000 de autovehicule în administrare. Compania are, în prezent, 65 de angajați și este activă pe piața românească din 2007, oferind corporațiilor și firmelor mici si mijlocii prezente în România soluții complete și adaptate nevoilor lor de mobilitate.

Anul trecut, LeasePlan România a înregistrat o cifră de afaceri de 42,2 milioane de euro, în timp ce flota în administrare s-a majorat la peste 11.300 de autovehicule, ducând valoarea portofoliului la 100 milioane de euro. Peste 80% din flota totală se află în regim „full service”, restul reprezentând servicii de administrare flotă.

Pentru a putea să îmbunătățească în permanență experiența clienților săi, compania monitorizează anual gradul de satisfacție, prin derularea unui studiu coordonat la nivel internațional, cu ajutorul companiei TNS. În 2016, 93% dintre clienți au declarat că au o părere bună, foarte bună sau excelentă despre calitatea serviciilor oferite de LeasePlan.

„După un an plin de provocări, ne așteptăm, în urma punerii în practică a proiectelor interne, să fim și mai bine pregătiți pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, în contextul unei competitivități susținute în industria noastră. Astfel, ne-am planificat să continuăm creșterea și să depășim 12.000 de autovehicule în administrare la finalul anului.”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România.

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.