Păstrarea mobilității pe timp de criză

Mobilitatea transportatorilor rutieri de marfă este vitală, în Europa, într-o perioadă obișnuită, cu atât mai mult acum, când există restricții de trafic și limitări în ceea ce privește rutele de tranzit. Tehnologia de ultimă generație joacă un rol esențial, pentru a ușura viața companiilor și a șoferilor deopotrivă.

Cătălin Constantinescu, managing director DKV Euro Service România

Dacă, până acum nu foarte multă vreme, era nevoie de câte un aparat de bord pentru fiecare țară în parte, aparatele de bord de generație nouă, compatibile cu standardul EETS, cum este DKV BOX EUROPE, au schimbat regulile jocului. Acesta este singurul aparat de care va avea nevoie orice transportator, în viitorul apropiat. În prezent, DKV BOX EUROPE permite decontarea taxelor de drum din cele mai importante țări de tranzit din Europa: Germania, Belgia, Franța, Austria, Portugalia și Spania, dar și pentru tunelul Herren (Lübeck), tunelul Liefkenshoek (Belgia) și Warnow (Rostock). Iar DKV lucrează intens pentru a adăuga noi țări și puncte importante pe această listă.

„Le asigurăm clienților din România și din Europa cea mai de încredere soluție EETS de pe piață, livrată și operabilă la standardele ridicate cu care DKV și-a obișnuit clienții și partenerii. DKV BOX EUROPE reprezintă rezultatul a peste 80 de ani de experiență DKV Euro Service, în domeniul mobilității, în Germania și în Europa, aparatul de bord fiind dezvoltat de DKV Euro Service în cadrul consorțiului Toll 4 Europe”, a declarat Cătălin Constantinescu, managing director DKV Euro Service România.

Avantajele DKV BOX EUROPE se extind mai departe de alternativa la numeroase aparate de bord, prin posibilitatea de configurare simplă, de la distanță, administrarea din platforma ușor de folosit DKV Toll Manager, posibilitatea de reconfigurare rapidă și mutarea de pe un vehicul pe altul, dar și integrarea tuturor informațiilor într-o singură factură DKV și în contul eREPORTING.

DKV asigură mobilitate maximă și în Bulgaria

Tehnologia eficientizează tranzitul Europei de Vest, dar lucrurile se mișcă și în Europa de Est. La începutul lunii martie, Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare bazat pe satelit, pentru autostrăzi și drumuri naționale, iar DKV Euro Service a venit în întâmpinarea clienților și transportatorilor rutieri de marfă cu soluții complete pentru a tranzita, rapid și ușor, Bulgaria. Astfel, clienții DKV Euro Service pot rezerva foarte simplu unitatea de bord a operatorului de taxare și tichetul relațional, prin intermediul platformei de comandă DKV. Cei care aleg unitatea de bord, câștigă un plus de lichiditate, pentru că pot plăti taxele de drum după călătorie. DKV Euro Service este singurul furnizor de servicii din România care oferă posibilitatea achiziționării aparatului de bord, folosind cardul DKV.

Toate vehiculele trebuie să achite taxe de drum, în Bulgaria. Astfel, unitatea de bord este destinată, în principal, conducătorilor auto cu vehicule de peste 3,5 t, care tranzitează des Bulgaria. Șoferilor care tranzitează ocazional Bulgaria li se recomandă achiziționarea unui tichet relațional, iar cei cu vehicule de până la 3,5 t pot rezerva vinieta electronică prin intermediul portalului de înregistrare DKV, simplu, rapid și la îndemână. Calculul taxelor variază în funcție de numărul de kilometri parcurși, clasa de emisii, numărul de osii, greutatea vehiculului, dacă este camion sau autocar și de categoria drumului.

Astfel, DKV Euro Service propune soluții complete pentru toată Europa, indiferent de piață, ușor, simplu și rapid. Aproximativ 200.000 de clienți au ales deja serviciile DKV Euro Service.
Pentru detalii complete despre serviciile DKV Euro Service în România, accesați www.dkv-euroservice.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.