Premium Truck Racing 2013: Combustibil putin, senzatii tari

Dupa succesul comercial inregistrat de prima serie speciala, cea din 2011, Renault Trucks revine cu Premium Truck Racing si propune versiunea 2013. Vehiculul isi pastreaza cele mai bune calitati: un design exterior si interior care aminteste de victoriile obtinute de echipa MKR Technology-Renault Trucks in campionatul european de curse de camioane, precum si calitatile rutiere ale Premium Route, care l-au facut campionul consumului redus de combustibil. Noul titlu de campion pe echipe la Truck Racing in 2012, obtinut in luna octombrie a anului trecut de echipa MKR Technology-Renault Trucks, a convins Renault Trucks sa-si reinnoiasca oferta.

Seria Premium Truck Racing 2013 este disponibila in configuratia tractor 4×2 (sau 6×2 pentru piata din Marea Britanie) echipat cu motor DXi 11 de 460 CP si cutia de viteze robotizata Optidriver+. Aceasta noua serie speciala garanteaza conducerea unui vehicul deosebit, oferind atat o atmosfera de curse, cat si calitatile rutiere si consumul scazut care au facut celebra seria Premium Route. Exteriorul vehiculului reia aspectele competitiei si arboreaza cu mandrie simbolul 01, al victoriei, care este si codul departamentului Ain, unde se afla uzina Bourg-en-Bresse, locul de fabricatie a acestor vehicule. Vehiculul are jante de aluminiu, oglinzi retrovizoare de culoarea caroseriei si o grila de radiator neagra cu margini rosii, pentru un plus de dinamism. In interior, soferul se bucura de tapiteria gri specifica, purtand sigla „Renault Trucks Racing”, si de un volan acoperit cu piele rosie.

Forta motorului Dxi 11

Sub capota, Dxi 11 nu afiseaza cei 1.160 CP ai versiunii de curse, dar cele doua motoare sunt inrudite, asa cum explica in 2010 Maxime Le Bech, designer de motoare la Renault Trucks Racing: „Peste 80% din motoarele de curse se bazeaza pe motoarele de productie, in conformitate cu reglementarile FIA. Forta motorului Dxi 11 sta in faptul ca propune un cuplu maxim la regim scazut. Indiferent daca este vorba de competitii sau drumuri, obiectivele noastre sunt aceleasi: fiabilitatea si performanta!“ Premium Truck Racing 2013 este disponibil in toate tarile europene. Cu aceasta noua versiune a seriei speciale, Renault Trucks le permite clientilor sa se bucure de prestigiul si mandria titlurilor si victoriilor obtinute de fabricant in competitii si le pune la dispozitie un instrument fiabil si rentabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.