Renault Trucks – Angajament pentru calitate

Pentru a asigura clienților săi servicii de calitate și o imobilizare minimă a camioanelor, Renault Trucks și-a făcut un obiectiv major din operativitatea lucrărilor de reparații și întreținere, precum și din calitatea pieselor de schimb pe care le utilizează.

Clienţii Renault Trucks pot beneficia de disponibilitatea optimă a vehiculului, având costuri de imobilizare reduse şi administrare uşoară, cu ajutorul planului de mentenanţă optimizat pentru camion. De asemenea, performanţele originale ale vehiculelor pot fi menţinute folosind gama de piese originale Renault Trucks. Valoarea de revânzare a vehiculului poate fi crescută, prin efectuarea întreţinerii periodice în reţeaua Renault Trucks.

Siguranță sporită

Puteţi opta pentru un buget planificat şi controlat, având plăţile repartizate de-a lungul perioadei contractuale, încredințând planificarea şi optimizarea programului de mentenanţă reparatorului Renault Trucks.

Start & Drive

Contractele de service Start & Drive optimizează întreținerea vehiculelor Renault Trucks, pe toată durata de viață a acestora.

În funcţie de nivelul de acoperire a serviciilor selectat, veți beneficia de asistenţă la tractare, reparare şi acoperirea costului de recuperare în reţeaua de Reparatori Autorizaţi Renault Trucks.

Start & Drive Reference include principalele operații de întreținere a vehiculului. Start & Drive Performance include, în plus față de acestea, reparaţii ale grupului moto-propulsor al vehiculului (motor, cutie viteze, punte motoare). Contractul Start & Drive Excellence include toate operaţiile de întreţinere, înlocuirea pieselor consumabile şi reparaţiile autocamionului.

Pachete valabile opțional:

– Renault Trucks Assistance: asistenţă la tractare valabilă în toată Europa;

– Pachet inspecţii legale*: verificare limitare de viteză, verificări tahograf;

– Pachet vizibilitate*: becuri, siguranţe, lamele ştergător;

– Pachet lichide: completare nivel ulei, completare  antigel;

*Valabile pentru Contractele Start & Drive Excellence

Piese de calitate

Oferta largă şi diversificată de piese de schimb a producătorului acoperă totalitatea vehiculelor Renault Trucks, indiferent dacă sunt vechi sau noi. Ea răspunde, de asemenea, tuturor nevoilor dumneavoastră de întreţinere şi mentenanţă curentă pentru vehiculele şi remorcile din parcul dumneavoastră auto.

Piese noi, piese exchange, kituri, accesorii, manopera specializată – oferta Renault Trucks permite clientului să aleagă cea mai bună soluţie, adaptată domeniului său de activitate.

Piesele originale sunt concepute şi omologate pentru vehiculele Renault Trucks, în conformitate cu un caiet de sarcini, care răspunde celor mai stricte criterii în ceea ce priveşte fiabilitatea, siguranţa şi normele de mediu. Acestea se integrează perfect în ansamblul mecanic al camionului dvs.

Renault Trucks 24/7

O reţea de experţi, care răspunde în 16 limbi, asigură operaţiunile de asistenţă şi depanare, şi pentru a garanta o calitate a acestui serviciu, 7 zile din 7 şi 24 de ore din 24.

Un operator menține actualizat cazul clientului, astfel încât acesta poate urmări pe Internet stadiul intervenției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.