RENAULT TRUCKS: Trafic Red Edition iese pe piață

Renault Trucks își reafirmă ambiția de a oferi soluții de transport pentru toți profesioniștii. Producătorul își extinde gama cu lansarea unui nou vehicul comercial, Renault Trucks Trafic Red Edition. Acest nou model va fi disponibil, în 2022, în Franța, Belgia, Elveția, Irlanda și Marea Britanie.

Proiectată pentru profesioniștii care lucrează în transportul de lungă distanță, în construcții, distribuție sau livrări, gama de vehicule oferită de către Renault Trucks este una dintre cele mai extinse de pe piață.

Pentru mai bine de 35 de ani, Renault Trucks și-a pus experiența de un secol în domeniul camioanelor grele și rețeaua sa extinsă la dispoziția vehiculelor comerciale ușoare. Și, pe parcursul multor ani, producătorul francez și-a îmbunătățit constant performanțele în acest segment.

În 2022, piața vehiculelor comerciale ușoare este de așteptat să rămână foarte dinamică, propulsată de boom-ul din e-comerț și de creșterea activității comercianților, în special în conexiune cu o cerere în creștere pentru lucrările de renovare a locuințelor. Pentru a îndeplini această diversitate de cerințe de activitate, Renault Trucks își extinde gama de vehicule comerciale ușoare și lansează modelul Trafic Red Edition.

Renault Trucks Trafic Red Edition va fi disponibil în 2022, inițial în Franța, Belgia, Elveția, Irlanda și Marea Britanie. Deocamdată nu va fi disponibil în România, dar Renault Trucks intenționează extinderea progresivă a ariei de livrări a modelului, în viitor.

Vehiculele utilitare ușoare Renault Trucks

Trafic este comercializat sub numele de Red Edition, oferta exclusivă a Renault Trucks pentru gama sa de vehicule comerciale ușoare.

Prin Red Edition, Renault Trucks își plasează experiența pe care o are în domeniul camioanelor grele și densitatea rețelei sale de distribuție și reparații în serviciul clienților săi din domeniul vehiculelor utilitare. Producătorul oferă garanția unui serviciu personalizat pentru necesitățile profesioniștilor în transporturi, inclusiv prin intermediul tehnicienilor experți în întreținerea și reparațiile tuturor tipurilor de camioane, prin o preluare rapidă a vehiculului, conform unui program extins, pentru a se potrivi programului șoferului, printr-un serviciu de asistență 24/7 și prin asigurarea unui vehicul de curtoazie, pentru înlocuirea vanului defect, cât timp acesta este imobilizat.

Oferta Red Edition include, de asemenea, modelul Master, utilitară ușoară cu masă totală de până la 7,5 t, disponibilă în variante van cu cabină simplă sau dublă, șasiu-cabină sau platformă-cabină.

Reamintim că, având peste un secol de know-how franțuzesc inovativ în domeniul camioanelor, Renault Trucks oferă profesioniștilor din domeniul transporturilor o gamă de vehicule (de la 2,8 la 120 tone) și servicii adaptate afacerilor din domeniul distribuției, construcțiilor și transportului de lungă distanță. Robuste, fiabile și eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, vehiculele Renault Trucks oferă o productivitate crescută și costuri mai reduse de operare. Renault Trucks își distribuie și îi întreține vehiculele prin intermediul unei rețele de peste 1.400 de puncte de service la nivel mondial. Proiectarea și asamblarea vehiculelor Renault Trucks, precum și producția majorității componentelor, se realizează în Franța.

adaptarea: Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.