RENAULT TRUCKS TRAFIC RED EDITION: Ofertă exclusivistă personalizată

Renault Trucks își extinde gama, lansând un nou vehicul, Trafic Red Edition. Proiectat în principal pentru cei care realizează lucrări de amenajări și activează în domeniul cateringului, acest vehicul comercial ușor ultra-echipat poate fi în întregime customizat.

Odată cu boom-ul e-comerțului, al livrărilor și al lucrărilor de amenajări interioare, tendința pe piața vehiculelor comerciale ușoare este de a înregistra o creștere, în 2022. La începutul anului, Renault Trucks a anunțat lansarea unui nou model, denumit Trafic Red Edition. Acest nou vehicul utilitar este instrumentul perfect pentru contractori, proprietari de magazine și profesioniști în domeniul cateringului. Renault Trucks Trafic Red Edition este disponibil în Franța, Belgia, Elveția, Irlanda și Marea Britanie. În România, vehiculul va fi disponibil începând cu anul 2023.

Identitate puternică Renault Trucks

Fiind comercializat sub numele de Red Edition – gama Renault Trucks de vehicule utilitare ușoare exclusiviste –, elementele distinctive ale gamei reprezintă dotări standard.

Renault Trucks Trafic Red Edition are o grilă cromată și bare de protecție în culoarea caroseriei, alături de o ramă a ușii laterale și o bară asortate, ceea ce creează un design armonios și asertiv. Detaliile purpurii reprezintă o reamintire a identității Renault Trucks: schimbătorul de viteze are un contur roșu și tot roșii sunt și centurile de siguranță. Și partea centrală a roților este vopsită în această culoare carismatică. Renault Trucks Trafic Red Edition este disponibil în opt culori, și anume alb-ghețar, roșu carmin, roșu lavă, gri Highland, gri cometă, gri urban, negru de miez de noapte și albastru cumulus.

Nu în ultimul rând, este atașat logo-ul Renault Trucks, iar diferite elemente grafice exterioare suplimentare sunt disponibile pe versiunea „Exclusive”.

Personalizare în funcție de necesitățile afacerii

Fie că Renault Trucks Trafic Red Edition este utilizat pentru transportul de echipamente, ori ca atelier mobil, poate îndeplini toate cerințele activităților afacerii dvs.

Pentru a facilita operațiunile de încărcare-descărcare, Renault Trucks Trafic Red Edition poate fi echipat opțional cu un prag de aluminiu și cu un perete din oțel care încorporează o trapă lungă, ideală pentru țevi sau conducte, de exemplu. Ușile din spate, din oțel, pot fi deschise la un unghi de 270° (cu zăvor de închidere), iar zona de încărcare are iluminare LED, pentru o mai bună vizibilitate.

În plus, Trafic Red Edition dispune de o priză posterioară de 12V ca dotare standard și, opțional, de oblon ridicător, rafturi interioare și cârlig de remorcare, permițând remorcarea a până la 2,5 t. Pentru a facilita conversiile, Renault Trucks Trafic Red Edition propune componente specifice, cum ar fi priză de putere, tablou adițional de cablaje și casetă suplimentară pentru adaptarea caroseriei.

Capacitatea de încărcare ajunge până la 8,9 mc și sarcina de 1.300 kg permite contractorilor să transporte echipamentul și uneltele necesare activității lor. Trafic Red Edition este disponibil în versiune van (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), cabină dublă (L1H1 și L2H1), cabină cu platformă (L2) sau în versiune combi (L1H1 și L2H1). Versiunea scurtă L1 (5 m) este potrivită pentru parcarea în spații standard urbane. Versiunea joasă H1 (mai puțin de 2 m înălțime) permite accesul în parcările subterane și se califică pentru taxe de drum de categoria 1.

Confort în conducere, birou mobil și siguranță

Interiorul Renault Trucks Trafic Red Edition este proiectat ca un adevărat birou mobil. Acesta propune un scaun pentru pasager cu spătar pliabil, care se poate transforma în masă funcțională de lucru. Bordul cu accente de aluminiu dispune de un display principal color de 4,2 inch și de un ecran tactil de 8 inch, cu replicarea telefoanelor mobile, precum și de un încărcător prin inducție. Zona șoferului include și spații de depozitare cu o capacitate de 88 l.

Pentru Renault Trucks Trafic Red Edition sunt disponibile patru variante de putere a motorului (de la 110 la 170 CP) și, opțional, o cutie de viteze cu dublu ambreiaj, pentru un confort superior în conducere.

Pentru siguranța șoferului, a încărcăturii și a celorlalți participanți la trafic, Trafic Red Edition este echipat cu un parbriz de dimensiuni mari și de faruri frontale full LED. De asemenea, vehiculul dispune de ESC ca dotare standard, pentru a ajuta șoferul să mențină controlul și să împiedice răsturnarea vehiculului, în situații critice, radar frontal și posterior, sistem de avertizare a părăsirii benzii de circulație, asistență la vânt lateral și sistem de avertizare unghi mort. În fine, este echipat standard cu sistem Extended Grip, care permite tracțiunea pe orice fel de teren.

Experiența Renault Trucks în domeniul camioanelor grele

Renault Trucks își pune experiența în domeniul camioanelor grele și densitatea rețelei de dealeri și de service-uri (1.400 de reprezentanțe de vânzări în Europa) în serviciul clienților săi din domeniul vehiculelor comerciale ușoare. Producătorul alocă, de asemenea, zone speciale Fast & Pro la sediul dealerilor săi, program de lucru extins (inclusiv sâmbăta dimineața), disponibilitate piese de schimb și operațiuni de reparații și întreținere realizate de către experți și tehnicieni specializați. Renault Trucks Trafic Red Edition vine cu garanție de doi ani și a manoperei, precum și cu asistență de urgență 24/7.

În fine, pentru o liniște deplină, Renault Trucks propune o ofertă limitată de lansare (până la sfârșitul anului 2022), care include vehiculul, contract de întreținere Start & Drive, asigurări și finanțare.

adaptarea: Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.