RTCY 2017. Denis Spedition: Acuratețe până la ultimul detaliu

Câștigătorul RTCY 2017, pentru secțiunea flote mici, este compania Denis Spedition, specializată în transportul frigorific.

Secțiunea dedicată flotelor mici în cadrul concursului Romanian Transport Company of the Year (sub 40 de camioane) a cunoscut o concurență fără precedent, la această ediție, demonstrând faptul că acest segment de piață traversează o perioadă bună, multe firme având planuri importante de dezvoltare.

Este și cazul Denis Spedition, care a convins juriul prin rezultatele bune obținute, printr-un ritm de dezvoltare constant și sigur și o calitate ridicată a serviciilor prestate.

Denis Spedition este la cea de-a treia participare la concursul RTCY și amintim faptul că, la prima participare, a reușit să câștige premiul special pentru Siguranță Rutieră, motivele fiind evidente.

Performanță în fiecare clipă

Juriul a putut aprecia ritmul de dezvoltare sănătos al companiei, în condițiile în care principiile enunțate la început sunt respectate cu aceeași consecvență: curățenie și igienă; grijă pentru imagine; pasiune și muncă de echipă; calitatea serviciilor; dedicația față de clienți; siguranța rutieră…

În 2012, la prima sa participare, Denis Spedition avea un parc de 12 camioane, iar, astăzi, a ajuns la o flotă de 19 ansambluri, în acest an intrând în flotă și primele semiremorci frigorifice cu dublă temperatură.

De la stânga la dreapta: Valeriu Zaharia, Head of Truck & Bus Mercedes-Benz Romania, Carmen Blendărău –
Manager Logistică Denis Spedition, Ioana Safta – International Transport Dispatcher Denis Spedition, Florin
Tudose – Administrator Denis Spedition, Radu Borcescu, redactor șef Ziua Cargo.

Merită să amintim câteva dintre aspectele care asigură succesul Denis Spedition.

Organizarea precisă, atât din punct de vedere al aspectelor operaționale, cât și al documentelor, feresc compania de riscul amenzilor, dar, mai ales, asigură o foarte bună retenție pentru șoferi. Mai mult decât atât, există o adevărată competiție între aceștia pentru obținerea celor mai bune rezultate. Astfel, un consum mediu de 24-25 l/100 km reprezintă o normalitate în cadrul Denis Spedition, iar cele mai bune consumuri depășesc cu puțin 22 l/100 km.

Această competiție deschisă, în care șoferii cunosc propriile rezultate, precum și ale celorlalți, dar, totodată, se ajută unii pe alții, reprezintă unul dintre principalele puncte forte ale firmei. Cultul pentru curățenie, starea impecabilă, din punct de vedere tehnic și estetic, pentru camioane, precum și comunicarea sinceră cu clienții fac, de asemenea, parte din cultura Denis Spedition.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit faptul că Denis Spedition și patronul său, Florin Tudose, s-au implicat activ în toate aspectele importante pentru breaslă, indiferent dacă a fost vorba despre negocieri cu autoritățile, sau proteste în stradă.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.