SCHMITZ CARGOBULL: MKI – bene montate și în România

În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere constantă a cererii în construcții, iar 2020 a fost un vârf al deceniului. Este vorba despre volume care nu au mai fost înregistrate din perioada 2007-2008.

Indiferent că discutăm de transportul de agregate sau de șantier, piața s-a dezvoltat și Schmitz Cargobull a răspuns solicitărilor, livrând un număr important de semiremorci basculabile de 24 și 28 mc. În același timp, cererea pentru bene pentru șasiuri 8×4 a crescut mult, în special pentru cele de 18 mc, iar Schmitz Cargobull a încheiat anul trecut ca lider de piață pe acest segment.

Pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor și având în vedere că livrarea unui autoșasiu 8×4 cu benă este destul de lungă, Schmitz Cargobull a dezvoltat două linii de montaj – pe lângă cea clasică de la Gotha, Germania, a fost dezvoltată și o colaborare cu Romtrailer (partener de service Schmitz Cargobull). Astfel, a apărut opțiunea de a monta bene pe șasiu și în România.

Bena MKI poate fi livrată în mai multe configurații/dotări: prelată cu acționare electrică, oblon hidraulic, pereți de Hardox cu diverse grosimi, bena poate fi termoizolantă (pentru menținerea asfaltului la o temperatură optimă).

Proiectul, demarat și finalizat anul trecut, presupune producția benei în Germania și transportul acesteia în România, pentru montaj. Întregul proces, de la comandă la asamblare și livrare, durează între șase și opt săptămâni.

Bena MKI poate fi montată pe orice autoșasiu 8×4, Schmitz Cargobull având nevoie doar de numele producătorului de autoșasiu.

Anul trecut s-au montat, în total, peste 200 de bene pe șasiu, adică mai mult decât dublu față de 2019.

Faptul că, în partea a doua a anului, a apărut și opțiunea asamblării în România, a ajutat la atingerea acestor rezultate.

Disponibilitatea este foarte importantă în construcții, iar calitatea produselor Schmitz Cargobull asigură o funcționare continuă, fără sincope, la care se adaugă o longevitate bună datorată calității materialului folosit și a asamblării.

În 2020, au fost livrate peste 500 de semiremorci basculabile și peste 200 de bene. Iar 2021 se anunță, de asemenea, a fi un an foarte bun, având în vedere și utilizarea fondurilor europene.

Mai multe informații puteți obține și vizionând standul Schmitz Cargobull din cadrul expoziției online ZIUA CARGO Virtual Show. Puteți face acest lucru accesând virtualzc.ro

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.