Service certificat Scania la Suceava

1


La un an de la inceperea discutiilor privind un parteneriat cu Scania Romania si la 20 de ani de la infiintare, firma Rolex a inaugurat o noua cladire administrativa in cadrul actualei locatii din Suceava si a primit oficial certificarea potrivit careia indeplineste conditiile cerute de standardele Scania.

In cei 20 de ani de la infiintare, Rolex a devenit una dintre firmele cu traditie in Suceava, ajungand la un portofoliu impresionant de clienti. Cei 48 de angajati pe care ii numara astazi pot asigura toata gama de servicii auto pentru orice tip de autocamion si pot derula activitati la 10 autovehicule simultan. in plus, activitatile Rolex includ comertul cu piese de schimb originale Scania, anvelope, servicii de alimentatie publica si spalatorie auto.

De ce Suceava?

Suceava are pentru Scania o importanta strategica in zona de nord a Romaniei, pe aici trecand si traficul international catre Ucraina, Rusia, Polonia si Belarus. tinand cont de reputatia foarte buna a companiei Rolex in industria transporturilor, de faptul ca sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac si ca sunt un partener extrem de serios, suntem convinsi ca impreuna vom putea oferi clientilor Scania din zona Suceava cele mai bune si mai prompte servicii“, a declarat Mihai Pasol, director de marketing Scania Romania. in cadrul conferintei de presa, Rolex a anuntat si demararea lucrarilor la un nou proiect localizat pe noua sosea de centura a Sucevei. Proiectul va cuprinde un nou punct de service Scania, parcare pentru aproximativ 150 de ansambluri auto, hotel, benzinarie si spalatorie, pe o suprafata de peste 50.000 de mp. Proiectul se estimeaza a fi finalizat la sfarsitul anului 2012. La inaugurarea noului punct de service Scania, au participat peste 150 de invitati – clienti Scania, oficialitati sucevene si parteneri din industrie.

Despre Scania Romania

Scania este unul dintre cei mai importanti producatori de autocamioane si autobuze pentru aplicatii de mare tonaj, precum si de motoare industriale si marine, fiind reprezentata in aproximativ 100 de tari si avand peste 35.000 de angajati. in prezent, reteaua Scania din Romania cuprinde noua puncte de service, in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Arad, Sibiu, Galati si cel mai nou punct de la Suceava, existand planuri de extindere in cel mai scurt timp si in alte zone.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

1 COMENTARIU

  1. M-ar interesa si parerea colegilor in cazul care ma preocupa: pe afisajul instant cu frina de mina actionata arata un consum de 7,8-8 la ora iar cu frina eliberata un consum de 4,5-5 la ora. tot pe afisaj cu butonul de evacuare gaze cuplat arata 4,5-5 la ora cu frina actionata iar cu butonul decuplat 7,8-8 la ora. care ar fi cauzele?

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.