Start la intrarea intr-o noua era a anvelopelor

Continental prezinta, cu a 3-a generatie de anvelope pentru transportul de persoane, o noua piatra de hotar in segmentul Premium pentru anvelopele destinate vehiculelor comerciale.

Odata cu cresterea cerintelor fata de anvelope, de mediu si de siguranta, din perspectiva Continental a sosit timpul pentru o linie de produse optimizata special pentru necesitatile din transportul de persoane. Noua familie de produse acopera toate domeniile de utilizare, de la liniile urbane si regionale pana la segmentul de transport cu autocare pe distante lungi, aflat intr-o puternica dezvoltare. Confortul, eficienta economica si siguranta in toate domeniile de utilizare constituie cerinte semnificative pentru anvelopele moderne ale autobuzelor. Prin cele trei serii de anvelope special construite in functie de aplicatie – Conti Coach, Conti CityPlus si Conti Urban – din cea mai recenta generatie a 3-a de anvelope, Continental ofera solutii orientate catre client pentru domeniul variat de utilizare specific circulatiei zilnice a autobuzelor.

Conti Coach

Pentru transportul pe distante lungi, va fi disponibila anvelopa Conti Coach HA3 destinata echiparii pe toate axele la dimensiunile 295/80 R 22,5 si 315/80 R 22,5. Aceste anvelope asigura o eficienta ridicata printr-un consum specific redus de carburant si printr-un parcurs de utilizare foarte lung. Pe sosele, aceste anvelope asigura de-a lungul intregii lor durate de viata, o buna aderenta longitudinala si transversala, foarte bune performante in ceea ce priveste mentinerea traiectoriei si precizia directiei, precum si o manevrabilitate excelenta pe carosabil ud, toate acestea datorita tehnologiei lamelelor.

Conti CityPlus

Conti CityPlus HA3, o anvelopa dezvoltata special pentru utilizarea in transportul regional, se adapteaza exact la cerintele din acest segment pretentios si aflat in continua crestere. Anvelopa dezvoltata pentru echiparea tuturor puntilor este disponibila la marimea 295/80 R 22,5. Ea se remarca prin excelente proprietati de manevrabilitate si aderenta pe carosabil ud pe toata durata sa de viata, precum si prin parcurgerea a foarte multor kilometri si o uzura uniforma.

Conti Urban

Pentru transportul de linie exigent, Continental ofera Conti Urban HA3 pentru echipare pe toate puntile, la dimensiunile de 275/70 R 22,5 si 315/60 R 22,5. Noile anvelope prezinta un perete lateral si mai intarit, pentru o protectie eficienta impotriva loviturilor de la muchiile bordurilor, dar si un randament kilometric cu 20% mai mare.  Pentru firmele de transport sunt importante atat confortul ridicat pentru pasageri, cat si siguranta si eficienta economica, cum ar fi reducerea consumului de carburant si capacitatea de reprofilare si resapare. Acestea sunt proprietatile de care beneficiaza noile anvelope Continental destinate autobuzelor.

Continental, cu o cifra de afaceri de 32,7 miliarde euro in anul 2012, se numara printre principalii furnizori mondiali ai industriei auto. Ca furnizor de sisteme de franare, sisteme si componente pentru partea de propulsie si partea de rulare, instrumente, solutii de infotainment, electronica auto, anvelope si produse tehnice din elastomeri, Continental isi aduce contributia la cresterea sigurantei in circulatie si la protectia globala a climei. Pe langa acestea, Continental este un partener competent in reteaua de comunicatii auto. Continental are in prezent aproape 173.000 de angajati in 46 de tari.

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.