STILL: Calitate și performanță

Cu o experiență de peste 100 de ani în domeniul echipamentelor pentru depozite, STILL pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de produse moderne și de înaltă calitate, pentru orice tip de aplicație.

Chiar dacă produsele de bază ale constructorului german sunt stivuitoarele cu furci, STILL nu se limitează la acestea, ci oferă soluții holistice și personalizate, printre care se numără rafturi, software de automatizare și managementul flotelor etc., alături de diferite forme de achiziție, pentru a se potrivi perfect necesităților clienților.

De asemenea, producătorul asigură, pe întregul teritoriu al României, servicii de reparații și întreținere specializate, cu ajutorul unor tehnicieni bine pregătiți, care pot să reacționeze rapid solicitărilor clienților. Nu în ultimul rând, trebuie subliniat faptul că STILL a fost dintotdeauna un pionier în ceea ce privește electromobilitatea.

Utilajele sale electrice au convins piața, iar tehnologia STILL Li-Ion stă la baza acestei afirmații. Tehnologia STILL Li-Ion oferă o soluție globală armonizată într-un mod optim, care include utilajul, bateria Li-Ion și încărcătorul.

Gamă de produse premium

Gama de produse STILL include stivuitoare electrice cu furcă, stivuitoare diesel și pe gaz, selectoare, transpaleți, utilaje de transport și remorcare, convoaie industriale etc. Stivuitoarele electrice și-au adjudecat, în ultimii ani, mai multe premii International Forklift of the Year, inclusiv cel de anul trecut, în ciuda pandemiei de coronavirus, care a marcat puternic industria.

Astfel, în 2020, la categoria „Stivuitor cu contragreutate până la 3,5 t” premiul mult dorit a ajuns încă o dată la compania de intralogistică din Hamburg, care a intrat în competiție cu noul stivuitor electric RX 60-25/35.

Cu acest nou stivuitor electric din clasa de greutate de 2,5 până la 3,5 t, STILL oferă o alternativă fiabilă la stivuitoarele cu motoare cu combustie. Jurații au fost deosebit de impresionați de viteza de ridicare generată de motorul pompei de 25 kW al RX 60. Echipa de testare a măsurat o viteză fără sarcină mai mare de 66 cm/sec. și a jurizat: „Un record în această clasă”. Totodată, STILL RX 60-25/35 a stabilit, de asemenea, noi standarde în combinația testată de accelerare, conducere și ridicare. În acest test a obținut o productivitate de 363 de paleți în opt ore. „Productivitatea măsurată nu a fost niciodată atât de mare într-un test IFOY”, a fost concluzia juriului.

STILL neXXt fleet

STILL neXXt fleet este cel mai inovativ și cel mai puternic portal web de optimizare a aplicației utilajelor industriale. Sistemul stabilește noi standarde în ceea ce privește accesibilitatea, disponibilitatea, transparența, atitudinea prietenoasă în fața utilizatorului și metodele de vizualizare.

STILL neXXt fleet adună toate informațiile relevante pentru utilizator într-un singur câmp, pe care le analizează rapid în vederea optimizării.

Despre STILL neXXt fleet pe scurt:

  • privire de ansamblu asupra tuturor datelor relevante despre flota de stivuitoare și mașinile utilitare într-o singură aplicație
  • vizualizare clară
  • acces online de pe orice dispozitiv
  • datele sunt combinate în siguranță pe serverele STILL
  • configurare individuală cu 9 aplicații: Fleet Overview, Cost Reporting, Maintenance Control, Fleet Usage, KPI Monitor, Truck Life Analysis, Service Report Plus, Data Plus
  • notificări – fie ca mesaje de sistem, fie ca mesaje de poștă electronică – anunț automat, dacă sunt depășite anumite valori sau termene limită.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.