TRANSLOGISTICA – deja o tradiție

7.000 mp de expoziție și peste 60 de companii specializate în transport de marfă feroviar, rutier, maritim, în expediții, logistică sau IT&C. Asociații profesionale, centre universitare și de cercetare… profesioniști… vehicule… expoziții în premieră… sau, altfel spus, cea de-a patra ediție a TRANSLOGISTICA.

Prezent la deschiderea expoziției, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a transmis un mesaj către întregul sector al transporturilor. „Am tratat invitația aceasta și propunerea de a fi alături de organizatori în această manifestare ca pe o oportunitate de a arătata susținerea pe care Ministerul Transporturilor și eu, personal, ne străduim să o arătăm acestui domeniu”, a afirmat Lucian Șova, menționând că suportul unui cadru concurențial corect, care să asigure liberul acces la piață, reprezintă o responsabilitate atât pentru ministru, cât și pentru instituția pe care o reprezintă.

În opina ministrului, o astfel de expoziție reprezintă un cadru potrivit pentru ca toți cei care cred că au ceva de spus în domeniul transporturilor și al logisticii să fie prezenți și să își prezinte oferta și ceea ce pot face, astfel încât beneficiarii să poată alege furnizorul potrivit.

USER – 25 de ani de la înființare

Prezentă la expoziție cu un stand generos, Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) a marcat împlinirea a 25 de ani de la înființare.

Marius Cae, președintele USER

„Am primit, cu această ocazie, numeroase vizite din partea membrilor, atât din București, cât și din țară, și am schimbat opinii și idei pentru îmbunătățirea activității. De altfel, mai mulți membri USER au avut standuri în cadrul TRANSLOGISTICA. Sperăm ca, la o viitoare expoziție, să fie o afluență mai mare de public”, a declarat Marius Cae, președintele USER.

Premiere

Ediția 2018 a TRANSLOGISTICA a adus o serie de premiere, pe lângă manifestările deja tradiționale. Este vorba despre Salonul Camionului, în cadrul căruia au fost expuse van-uri, camioane, remorci și semiremorci, dar și vehicule specializate precum cisternele, la care se-au adăugat vehicule de utilitate publică.

Tot în premieră s-a organizat SMARTTECH for SUPPLY CHAINS – o expoziția de soluții IT&C cu aplicabilitate în TTL (transport, comerț și logistică), care a prilejuit un forum destinat inovațiilor și securității cibernetice, precum și demonstrații de robotică, drone și virtual reality.

De altfel, agenda TRANSLOGISTICA a inclus, pe lângă expozițiile clasice, o serie de dezbateri și întâlniri între specialiști.

Meda IORDAN

meda.iordan@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.