UN COCKTAIL ANTICRIZA: clienti, carausi si legislatie

Revista Ziua Cargo va invita la un eveniment in cadrul caruia transportatorii de marfa se vor afla timp de doua zile in dialog direct cu clientii si cu reprezentanti de prim rang ai autoritatilor.

Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte incepute in urma cu mai bine de un an de catre revista Ziua Cargo, sub denumirea „Campania pentru un transport civilizat“. Printre autoritatile care vor fi prezente la eveniment se numara: Eusebiu Pistru – secretar de stat Ministerul Transporturilor si Infrastructurii; Mariana Nedelcu – secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale; Iancu Craciunoiu – director general Autoritatea Rutiera Romana; Florian Coman – director general adjunct Autoritatea Rutiera Romana; Daniela Dobrila – director al Directiei de Licente si Autorizari din cadrul Autoritatii Rutiere Romane; Nicolae Tanase – inspector sef Autoritatea Rutiera Romana; Sorin Sirbu – Director Directia de Transport Rutier din Ministerul Transporturilor; Comisar sef de politie Lucian Dinita – director Directia Rutiera IGPR; Comisar sef de politie Cristian Calin – director adjunct Directia Rutiera IGPR.

De asemenea, este asteptat si ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu. Reamintim faptul ca, in urma cu un an, la un alt eveniment Ziua Cargo, Radu Berceanu a fost primul ministru al Transporturilor care a participat la o conferinta dedicata transportatorilor (atunci a fost vorba despre transportul de persoane).

La Mamaia, vom discuta despre metodele pe care le au marii clienti de transport in selectarea carausilor, despre limitele in ceea ce priveste presiunea clientilor asupra tarifului de transport, astfel incat serviciile sa fie de calitate, despre noua lege a transporturilor si despre provocarile de viitor in transporturi. De asemenea, vor fi abordate teme legate de pregatirea soferilor, de controlul efectuat de ARR si CNADNR si despre noile reguli privind rovinieta. Vor fi prezentate statistici legate de situatia actuala a pietei de transport si nu vor lipsi nici subiecte legate de economia sociala, siguranta rutiera, evolutia pietei muncii in transporturi si furtul din camioane.

Totodata, cu ocazia evenimentului, va fi lansat oficial concursul „Romanian Transport Company of the Year“ – concurs national ce se adreseaza transportatorilor, castigatorul fiind selectat pentru a participa la concursul international „European Transport Company of the Year“, unde revista Ziua Cargo este membra in juriu.

Mai multe detalii despre evenimentul care se va desfasura in perioada 3-4 iunie 2010 la Hotelul Iaki din Mamaia gasiti pe www.ziuacargo.ro.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.