Upgrade de la WebEye: Monitor for Mobile, disponibil pentru iOS

WebEye, companie specializată în soluții telematice pentru gestionarea flotelor auto, a extins serviciul Monitor for Mobile, care, de-acum, poate fi folosit și de către posesorii de telefoane sau tablete cu sistem de operare iOS.

Până acum, serviciul WebEye Monitor for Mobile era disponibil doar în sistem Android, upgrade-ul fiind un pas firesc, generat de cererile formulate de clienți.

Aplicația se poate descărca gratuit de pe App Store și asigură libertate de mișcare deplină dispecerilor și managerilor, care pot gestiona flota de oriunde s-ar afla.

„Este o lume în plină mișcare, tehnologia avansează rapid și trebuie să ținem pasul cu ea. Credem că upgrade-ul făcut de noi este deosebit de util dispecerilor și managerilor, care trebuie să fie conectați non stop cu flota lor. Aceștia trebuie să știe exact poziția vehiculelor, cine este disponibil pentru o nouă sarcină de transport sau ce șofer este cel mai aproape de un anumit punct de încărcare. Trebuie să monitorizeze rutele predefinite și să le modifice dacă apar blocaje în trafic. Indiferent de dimensiunea flotei auto, activitatea de transport poate genera evenimente neașteptate și noi le oferim transportatorilor mecanismul prin care pot controla astfel de situații”, a spus Levente Gall, directorul de vânzări al WebEye România.

Serviciul este completat de soluția WebEye Connect, care permite comunicarea nelimitată, la prețuri reduse, între șoferi și dispeceri, fără să fie necesară conexiunea la internet. Connect ușurează munca șoferilor, care pot comunica rapid, prin apel sau mesaj text, informații despre diversele etape ale cursei (încărcare/descărcare marfă, alimentare cu combusibil etc).

Mobilitatea și posibilitatea de a lua decizii în timp real, în funcție de evenimentele apărute în timpul transportului, sunt marile avantaje care decurg din gestionarea flotei de pe telefonul mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.