V8 Hotel – Motorworld

V8 Hotel / Frank Hoppe Lichtbilder und Präsentation
V8 Hotel / Frank Hoppe Lichtbilder und Präsentation

Pentru împătimiții automobilelor, dar nu numai, germanii s-au gândit să pregătească un hotel în care vizitatorii să aibă oportunitatea de a dormi… în cele mai populare mașini clasice, care au făcut istorie. Întreaga atmosferă a V8 Hotel Motorworld se înscrie perfect în peisajul auto retro, garantându-le oaspeților o experiență de neuitat.

Acest hotel, situat în apropierea aeroportului, pe care inițial l-a deservit ca spațiu dedicat, a fost construit în 1928, în stil Bauhaus, care combină arta cu meșteșugurile și cu utilitatea. Toate camerele au fost concepute în acest stil, iar oaspeții au fost întotdeauna plăcut impresionați de dimensiunile generoase și de confortul acestora.

V8Hotel - Die Zimmer unseres automobilen 4-Sterne Themen- und Designhotels in der Motorworld Region Stuttgart sind geprägt von den klaren Linien der klassischen Moderne, ergänzt werden sie durch die verschiedenen einzigartigen, liebevoll ausgestatteten automobilen Themenzimmer.  Die Krönung ist die 120qm große Suite im ehemaligen Flughafentower. Auf vier Etagen liegt ihnen dort die ganze Welt des Automobils zu Füßen. Der Wellnessbereich, verschiedene Gastronomieangebote und Veranstaltungsräume ergänzen das Angebot.

Sunt disponibile și camere pentru familii, precum și camere duble. Paturile, cu o lungime de 2,10 m, asigură un somn odihnitor, în camere fiind disponibile și spații de lucru, cu conexiune la internet de mare viteză, precum și cu televizor flat-screen.

Hotelul oferă oaspeților facilități suplimentare, cum ar fi sauna, sala de fitness, spa etc.

V8 HOTEL - MOTORWORLD Region Stuttgart auf dem Flugfeld Boeblingen.

Camere tematice

Pentru cei mai pretențioși, este disponibil un apartament exclusiv, cu o suprafață de 120 mp, denumit Mercedes Suite, situat în fostul turn al aeroportului. Acesta oferă o panoramă impresionantă asupra întregului complex aeroportuar. Nu în ultimul rând, Mercedes Suite este prevăzut cu saună privată și cu propria sa terasă de acoperiș. Totul pentru a te simți ca un adevărat VIP.

V8Hotel - die Mercedes Suite - pure Exklusivität im ehemaligen Flughafentower in der MOTORWORLD Region Stuttgart auf dem Flugfeld Boeblingen.

Dar și celelalte camere tematice te pot purta într-o lume de vis. Îți poți petrece noaptea sub lumina stelelor, într-un cinema drive-in american, poți dormi într-un Volkswagen Broscuță parcat într-o benzinărie cum numai prin filme vezi sau, în cazul în care visul vieții tale este să înnoptezi într-un service auto, e și asta posibil. Vrei să te simți ca un campion de curse auto? Ai o cameră dedicată, unde poți păși pe podium. Există și o cameră – spălătorie auto, precum și o alta care te transportă într-un camping de la țară. Iar surprizele nu se opresc aici.

V8Hotel - Themenzimmer Waschanlage, CarWash. V8 HOTEL - MOTORWORLD Region Stuttgart auf dem Flugfeld Boeblingen.

Și pasiunea pentru mașini trece prin stomac

Și în ceea ce privește partea culinară, oferta este diversificată. Oaspeții pot alege să se răsfețe cu numeroase specialități de cafea și produse de patiserie în Motorworld-Coffeehouse, sau să se delecteze cu bere artizanală proaspătă produsă chiar acolo, în berăria Wichtel, alături de preparate culinare șvabe. Există, de asemenea, un restaurant mediteranean, Da Signora, cu specialități italiene, un Steakhouse american – Tower 66, dar și o „academie culinară”, Targa Florio, unde fie Chef-ul gătește pentru tine, fie te ajută să prepari singur specialități deosebite.

V8Hotel - Herbie als Bett - im Themenzimmer Tankstelle. V8 Hotel in der MOTORWORLD Region Stuttgart auf dem Flugfeld Boeblingen.

Nu în ultimul rând, complexul pune la dispoziția vizitatorilor o sală plină de mașini clasice, un centru Harley Davidson precum și săli de conferințe, dintre care cea care poartă numele de Hall of Legends (Sala Legendelor) are o capacitate de până la 800 de persoane.

V8Hotel - Schlafen im Cadillac Coupe DeVille - das Themenzimmer Autokino. V8 HOTEL - MOTORWORLD Region Stuttgart auf dem Flugfeld Boeblingen.

Motorworld Stuttgart, pe raza aerodromului Boblingen, fostul aeroport Wurtemberg, este o zonă cu adevărat spectaculoasă. Aici, specialiști, entuziaști, esteți și nostalgici se reunesc sub o aceeași vastă umbrelă a pasiunii lor pentru autoturisme. Tehnologie, artă, pasiune, iată ce marchează această zonă. Motorworld este deschis de luni până vineri, de la 8 am la 8 pm, iar duminica și în timpul sărbătorilor legale de la 10 m la 8 pm. Intrarea este liberă.

V8Hotel - die Mercedes Suite - pure Exklusivität im ehemaligen Flughafentower in der MOTORWORLD Region Stuttgart auf dem Flugfeld Boeblingen.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.