Vizibilitate excelentă la orice înălţime

(mica) 15045 bt-reflex-r-series-rre160_HIToyota Material Handling lansează pe piaţă trei serii noi de stivuitoare electrice cu catarg retractabil: BT Reflex R, E și O, care excelează în productivitate și vizibilitate, datorită noului model de catarg cu înălţimi de ridicare de până la 13 metri.

Modelele din gama BT Reflex seria R sunt proiectate pentru performanță la înălțime, cele din seria E au cabina înclinabilă, pentru o mai mare precizie și confort superior (caracteristică unică în domeniu), iar cele din seria O oferă flexibilitate în mişcarea mărfurilor, atât la interior cât şi la exterior. Aceste trei game, cu capacități nominale de la 1,4 până la 2,5 tone, au, de asemenea, un compartiment adaptat pentru operator, pentru a oferi o experiență unică și intuitivă la operare, dar şi o vizibilitate excelentă.

Înălţimi de ridicare mai mari ca oricând

Noua gamă BT Reflex impune standardul de performanță la operarea pe verticală, prin capacități de ridicare radical îmbunătățite, precum și înălțimi de ridicare de 13 metri, cu un nou design inovator al catargului: profile mai subţiri, cu cilindrul de ridicare poziţionat central, repoziţionarea furtunelor hidraulice și suportul furcii deschis, cu deplasare laterală integrată. Toate acestea contribuie la o imagine clară asupra sarcinii, la creșterea siguranței și a productivității. Controlul îmbunătățit asupra mişcării catargului oferă, de asemenea, o stabilitate excelentă pentru sarcinile ridicate la înălţimi mari. Toyota introduce, de asemenea, un acoperiș transparent, proiectat în combinație cu noul catarg, pentru a oferi operatorului vizibilitate excelentă asupra sarcinii. Noul model de catarg atinge un nou nivel de calitate, are mai puține componente, care sunt mai bine protejate, mărind, astfel, gradul de fiabilitate și întreţinere.

Operare lină

Caracteristicile unice ale electrostivuitoarelor Toyota cu catarg retractabil sunt cabina înclinabilă şi sistemul Transitional Lift Control (TLC). Aceste dotări standard adăugă valoare în operare şi au fost îmbunătăţite. Mişcarea de înclinare este acum mai lină, aducând un plus de confort la operarea la înălţime şi îmbunătăţind vizibilitatea pentru operatori. Astfel, manipularea sarcinilor este mai ergonomică, mai productivă şi mai sigură. TLC asigură viteze maxime în manipularea mărfii, datorită mişcărilor de ridicare şi coborâre fără şocuri. Toate acestea oferă operatorilor mai mult control asupra sarcinii şi o îmbunătăţire a performanţelor.

Confort optim pentru operator

Aceste echipamente au fost proiectate pentru operatori. Sistemele de control, virarea, scaunul şi podeaua, sunt complet ajustabile pentru a se potrivi preferinţelor fiecărui utilizator. Funcţia de virare a fost îmbunătăţită cu profiluri diferite de operare, pentru a optimiza experienţa operatorului. Roata de direcţie este întotdeauna în poziţie dreaptă după oprirea echipamentului, pentru a asigura o pornire de pe loc rapidă şi în siguranţă. Sistemul Optimised Truck Performance (OTP) este standard pentru întreaga gamă şi oferă control asupra mişcărilor de ridicare şi virare, pentru creşterea siguranţei şi productivităţii. Noile modele BT Reflex pot fi dotate cu un sistem de orientare în poziţionarea furcilor cu ajutorul unui laser, reducând, astfel, posibilitatea deteriorării bunurilor sau a infrastructurii.

Baterii Litiu-Ion și sistemul I_Site

Noile noastre stivuitoare cu catarg retractabil pot fi optimizate pentru cerinţe specifice aplicaţiei”, a declarat Martin Mimer, Product Management Warehouse Trucks la Toyota Material Handling Europe. „De exemplu, pentru aplicaţii intensive, noi oferim baterii Litiu-Ion, pentru creşterea eficienţei în consumul de energie, dar şi pentru facilitarea operării. Pentru depozitele frigorifice, echipamentele BT Reflex pot fi dotate cu cabină complet închisă, care asigură nivele maxime de confort şi productivitate în aceste condiţii dure de operare. Toate echipamentele pot fi conectate cu ajutorul tehnologiei I_Site oferită de Toyota, având, astfel, echipamente inteligente, care permit utilizatorilor să monitorizeze atât performanţele stivuitoarelor, cât şi ale operatorilor, îmbunătăţind siguranţa şi reducând costurile de operare.”

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.