Vlase Internațional cumpără 16 autotractoare Ford Trucks

La câteva luni de la intrarea pe piața din România, Ford Trucks livrează o serie de 16 autotractoare către Vlase Internațional.

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o serie de autotractoare performante. Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi între lucrările de service și conformitatea cu diferite opțiuni de remorci transformă seria AutoTractor într-un jucător redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.

Datorită caracteristicilor de siguranță activă nou dezvoltate și cabinei ergonomice, care îmbunătățește calitatea în operare a conducătorului auto, capetele tractor marca Ford reprezintă parteneri de încredere pentru cei care au în perspectivă transportul pe distanțe lungi.

Concepută de inginerii de la Ford și preferată în întreaga lume, rentabilitatea Seriei AutoTractor marca Ford participă în mod hotărâtor la creșterea profitabilității companiilor.

Angajament pentru profitabilitate

„Ford Trucks reprezintă angajamentul nostru față de creșterea profitabilității partenerilor din piața româneasca. Avem, deja, experiența care ne dă siguranța alegerii celor mai potrivite soluții de business, iar camioanele Ford Trucks se constituie în cel mai potrivit sistem de optimizare a costurilor, care certifică creșterea profitabilității”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

„Apreciem în mod deosebit colaborarea cu Gheorghe Vlase. Suntem parteneri de mai bine de 20 de ani și, împreună, suntem convinși că participăm la creșterea calității serviciilor de transport pe piața românească”, mai adaugă Stefano Albarosa.

O mașină prietenoasă

După o perioadă de testare de 3 luni și 30.000 de kilometri parcurși, Vlase Internațional a decis achiziția a 16 Autotractoare Ford Trucks, care vor fi utilizate în transport internațional cu cisterne.

Printre caracteristicile definitorii în luarea deciziei de achiziție, s-au numărat experiența brandului și calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks: „Ford a trecut prin două războaie mondiale, iar furnizorii de ansamble și subansamble sunt renumiți, precum ZF pentru cutia de viteze sau Bosch, chiar dacă asamblarea se face, așa cum obișnuiesc și alți producători renumiți, în Turcia”, a explicat Gheorghe Vlase, administratorul companiei Vlase Internațional.

„Din punct de vedere tehnic și al exploatării, Ford Trucks este o mașină prietenoasă și ușor de lucrat cu ea”, a adăugat administratorul Vlase Internațional.

Cele 16 autotractoare sunt echipate cu motor Ford Ecotorq de 13 litri, de 480 CP, cu o capacitate de cuplu de 2.500 Nm, care oferă performanțe optime cu un consum redus de combustibil.

Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și ușurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Toate informațiile la îndemână

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informațiile tehnice și operaționale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziție, eficiența stilului de conducere) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie, sau ca furnizor independent de informații.

Un alt aspect important este faptul că aceste 16 vehicule Ford Trucks sunt achiziționate cu contracte de service.

„Nu am teama de a rămâne în drum, pentru că Ford are și ateliere mobile. Am fost plăcut surprins de câte parteneriate are producătorul”, a precizat Gheorghe Vlase.

Rețeaua națională de service Ford Trucks asigură clienților intervenții în cel mai scurt timp, atât prin locațiile din țară, cât și prin intermediul atelierelor mobile, care se pot deplasa și pot derula intervenții pe teren, în cazul unui incident.

Servicii complete

Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto, ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent, Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service.

Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brașov, urmând ca, până la finalul anului 2017, acoperirea teritorială să fie extinsă pentru toate zonele țării.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzare de camioane și semiremorci rulate, aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției, beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe, pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.