VOLVO FH UNLIMITED EDITION: Posibilități nelimitate

De la lansarea sa, în urmă cu peste 25 de ani, Volvo FH a evoluat într-unul dintre cele mai populare camioane din lume. Astăzi, Volvo Trucks propune clienților săi o versiune cu adevărat… nelimitată, ca posibilități.

Lanțul său cinematic cu motorizare D13K oferă un cuplu înalt și eficiență a consumului de combustibil, fără a compromite performanța. Alături de o manevrabilitate excelentă, aceste aspecte fac viața la bord a șoferului mai puțin solicitantă și mai plăcută. În interiorul cabinei, șoferul este Numărul 1, bucurându-se de niveluri înalte de confort, soluții ergonomice și sisteme de siguranță excepționale.

Pentru proprietari, FH oferă un cost de operare redus și o valoare înaltă, în timp ce soluțiile inovatoare precum I-Shift, I-See și I-Save optimizează condusul și experiența de utilizare.

Ținând cont de toate acestea, nu mai este pentru nimeni o surpriză faptul că Volvo FH este recunoscut ca prima alegere a șoferilor, precum și ca un vehicul profitabil și performant.

Un pachet complet

În primul rând, ediția FH Unlimited Edition are la bază un camion echipat cu elemente ce au un impact important asupra economiei de combustibil: cea mai recentă variantă de motor de 13 litri, de 460 CP sau 500 CP Step D, șasiu mediu sau Xlow, inteligenta transmisie I-Shift cu programul pentru transport internațional, sistemul I-See, care optimizează schimbarea treptelor de viteză.

În plus, alături de specificația tehnică optimizată, pachetul include și alte servicii suplimentare, care contribuie la o exploatare cât mai eficientă: contractul de service Volvo Gold, ce garantează cea mai mare disponibilitate posibilă sau serviciile telematice Dynafleet, de management al flotei, pentru a ști mereu ce se întâmplă cu camioanele și șoferii dumneavoastră.

Economie și siguranță

FH Unlimited Edition este echipat cu motor diesel, 13 l Euro 6 SCR+EGR, capabil să dezvolte o putere maximă de 460 CP și un cuplu maxim de 2.300 Nm. În plus, modelul dispune de frână de motor VEB+, 375 kW la 2.300 rpm, de transmisie inteligentă I-Shift, cu 12 trepte, 2.600 Nm și pachet economie combustibil. Printre dotările care contribuie la obținerea unui consum redus se numără sistemul I-See cu hărți salvate în unitatea din camion, compresor de 760 cc/1.100 l/min., pompa de servodirecție cu debit variabil, un pachet complet de deflectoare, discuri frână față cu greutate redusă, suspensie spate pneumatică, având o greutate redusă sau pilotul automat pentru economie suplimentară.

Din punctul de vedere al siguranței, noua ediție nelimitată FH propune un sistem de avertizare frânare de urgență, coliziune, frânare automată, unul de păstrarea benzii de circulație, cu avertizare sonoră, un imobilizator electronic motor, alarmă pentru mersul înapoi și un sistem de iluminare cu faruri Bi-Xenon și lămpi spate cu leduri.

Șoferul este „rege”

„Prima alegere a șoferilor” vine, acum, cu și mai multe elemente de natură să le facă viața la bord și activitatea mai ușoare și mai plăcute. Vehiculul este echipat cu cabină de dormit Globetrotter, trapă din sticlă cu acționare manuală, oglinzi retrovizoare cu încălzire și reglare electrică, sistem de climatizare automat și parasolar exterior deasupra parbrizului.

Pachetul de dormit disponibil pentru 2 persoane include un compartiment de stocare pe peretele spate al cabinei, de 154 l (300 mm înălțime), un panou de comandă climatizare, lumini, trapă, uși, geamuri, ceas, sistem audio, o aerotermă de parcare (2kW) și un sistem de iluminare interior cabină cu intensitate variabilă.

Pachetul media propune elemente precum Dynafleet, ecran color cu touch screen de 7 inch, boxe 4×35W + 2 tweeter, redare P3 / ASF / WAV / WAVE / MP4 / MP4A / OGG / AAC, intrare stereo 3,5 mm, USB, Bluetooth dual, Wi-Fi, Voice control și aplicații (Spotify, Deezer, Tune In, Maps, Weather, Calculator, Internet Browser).

Interiorul cabinei oferă, de asemenea, un scaun șofer cu suspensie pneumatică, încălzire și centură integrată, un scaun pasager cu suspensie pneumatică, două compartimente de stocare sub pat, cu o capacitate totală de 130 l, un frigider de 33 l sub patul de jos, cu congelator, izolare suplimentară a cabinei și un volan îmbrăcat în piele, reglabil suplimentar.

Servicii pentru tot ceea ce vă este necesar

FH Unlimited Edition vine acoperit de un Contract de Service Volvo Gold, inclus pentru 3 ani, care acoperă toate reparațiile necesare, întreținere personalizată (verificări, înlocuiri fluide, filtre, curele etc.; consumabile: ambreiaj, plăcuțe, baterii etc.), asistență pentru tractare Plus (include tractare și în caz de accidente, parcare, transport șofer, cazare etc.), conectivitate – monitorizarea online a codurilor de eroare, a schimburilor de ulei, a sistemului de aer comprimat, uzurii ambreiajului, frânelor etc., asigurare pentru 100% Disponibilitate și buton și microfon pentru Volvo Action Service On Call.

De asemenea, ediția nelimitată FH oferă un abonament preplătit pentru 1 an pentru 2 servicii Dynafleet Online: „Combustibil și Mediu” și “Poziționare”, alături de un abonament actualizări hărți I-See preplătit pentru 5 ani.

Nu în ultimul rând, Volvo Trucks oferă, alături de camion, contract de service și servicii telematice, un curs de perfecționare șofer, pentru a obține maximum de economie de combustibil.

Finanțare prin Volvo Financial Services

 • Leasing financiar, pe o perioadă de până la 4 ani
 • Avans pornind de la 7%, dobânda 2,99%.

Dosarul de finanțare este subiectul aprobării de către Volvo Financial Services România.

Pachet Unlimited Edition

Dacă doriți elemente care să evidențieze și mai mult beneficiile și reputația bine-cunoscutului model FH, puteți opta pentru pachetul unic de detalii exterioare și interioare Volvo Unlimited Edition:

 • Inscripționare FH Unlimited Edition pentru lateralele cabinei
 • Emblema Unlimited Edition pentru laterale cabină
 • Treapta inferioară de acces grilă față – cromată
 • Treapta superioară de acces grilă față – cromată
 • Mânere uși cromate.

Pachet de top:

Pachetul de bază Unlimited Edition plus:

 • Panouri uși laterale cu piele
 • Volan din piele cu reglare suplimentară
 • Scaune din piele ventilate

Dacă doriți să explorați următorul nivel de economie de combustibil, puteți opta pentru pachetul I-Save, ale cărui performanțe privind consumul de motorină și de AdBlue au fost dovedite deja de clienți din România și Europa. Față de motorizarea anterioară, rezultatele privind reducerea consumul obținute cu Volvo FH cu tehnologie I-Save au fost excelente: -10% pentru motorină, -40% pentru AdBlue.

Include:

 • Motor D13 TC echipat cu pistoane cu interior brevetat – versiuni de 460 CP (2.600 Nm) și 500 CP (2.800 Nm)
 • Transmisie I-SHIFT cu software optimizat pentru transporturile de cursă lungă
 • I-See: folosește hărți noi, analizează topografia, adaptează treptele de viteză, frâna de motor
 • Noi punți spate: caracterizate de fricțiune scăzută și o înaltă eficiență a consumului
 • Oprire motor la ralanti: oprește automat motorul după 2,5 minute
 • I-Cruise cu I-Roll: reglează viteza pentru a reduce consumul de combustibil
 • Servodirecție: pompă cu debit variabil

adaptarea: Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.