Volvo Trucks: Importanța Pieselor Originale

Vremea reparațiilor pe marginea drumului și a improvizațiilor de piese sau sisteme a trecut. Complexitatea camioanelor necesită nu numai tehnicieni specializați, ci și utilizarea unor piese de calitate superioară, care să asigure o funcționare optimă a vehiculelor.

Camioanele Volvo sunt proiectate, dezvoltate și construite cu atenție, până la cel mai mic detaliu. Atunci când sunt noi și în condiții originale, oferă un maximum de performanță. De ce să nu le păstrați la fel?

Piesele Originale Volvo vă mențin camioanele pe șosea și în stare de funcționare, pentru a genera venituri. Cu piesele și specificațiile corecte, în perfectă armonie, se poate menține, de asemenea, sub control consumul de combustibil și, în consecință, costurile legate de acesta.

Iar atunci când este vorba despre componente vitale pentru siguranța transportului, piesele originale devin mai importante decât orice altceva.

Diferența dintre o calitate excelentă și una inferioară merge dincolo de simplul aspect al pieselor. Este vorba despre materialele folosite, despre toleranțe, dar, în primul rând, despre comportamentul lor în timp și rezistența la uzură. Din acest motiv, le Volvo testează riguros, pentru a asigura o performanță optimă și o potrivire perfectă.

Pentru a vă asigura că aceste componente își îndeplinesc scopul, de a menține camioanele în perfectă stare de funcționare, Volvo Trucks oferă o garanție de 2 ani pentru Piesele Originale montate în cadrul unui atelier Volvo autorizat. Această garanție acoperă reparația și înlocuirea pieselor, inclusiv eventualele daune colaterale.

Componente de înaltă calitate

Sistemul de frânare conține componente care sunt testate intensiv, pentru a se asigura îndeplinirea cerințelor de siguranță și performanță. Componentele sistemului de frânare Volvo sunt concepute împreună, pentru a funcționa ca un ansamblu și pentru a interacționa perfect, pentru o forță maximă de frânare.

Discurile de frână sunt manufacturate dintr-un aliaj durabil și rezistent la căldură, care permite:

  • uzură redusă, datorită expansiunii simetrice la încălzire;
  • reducerea transferului de căldură către componentele roții;
  • distribuția uniformă a forței și energiei termice pe ambele părți ale discului, care reduce riscul formării crăpăturilor.

Plăcuțele de frână conțin o combinație unică de materiale – suprafața de fricțiune, fibrele de ranforsare și conexiunile garantează o forță optimă de frânare și o durată lungă de viață.

Mai multe variante de ambreiaje Volvo, proiectate să se potrivească în mod corect cu specificația de transport, vă sunt oferite în gama de Piese Originale. O zonă mare de fricțiune a discurilor, pentru a minimiza uzura și a oferi o durată mare de viață, arcurile moi și cu un punct de tracțiune distinctiv – acestea sunt elemente deosebite ale ambreiajelor originale Volvo.

Cabinele Volvo se numără printre cele mai sigure din lume. Atunci când cabina trebuie reparată, este importantă înlocuirea părților metalice cu unele cu aceleași caracteristici ca și cele originale. De asemenea, dimensiunile, curbatura și grosimea sticlei parbrizului joacă un rol important în cazul unei coliziuni.

Piesa potrivită la momentul potrivit

Cu Volvo Trucks, piesele și serviciile potrivite nu sunt niciodată prea departe de tine. Volvo operează pe peste 140 de piețe, prin intermediul unei rețele bine puse la punct de ateliere și dealeri.

Așa cum am amintit deja, Volvo oferă peste 100.000 repere, iar sistemul său logistic avansat vă asigură că veți primi piesa sau componenta de care aveți nevoie rapid și fără complicații, prin intermediul dealerului sau atelierului service apropiat, la momentul potrivit.

Mai mult decât atât, Volvo furnizează toate piesele vitale pentru camioanele dumneavoastră cel puțin pentru 15 ani după ce modelul a ieșit din producție.

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.