Voteaza Romanian Transport Company of the Year 2011

3

Din acest moment, incepe votul pentru desemnarea castigatorului concursului „Romanian Transport Company of the Year 2011 – Continental“. Sapte companii se afla la linia de start a editiei din acest an a competitiei, prin intermediul careia va prinde contur propunerea Romaniei pentru concursul european de profil, iar votul dumneavoastra este decisiv.

Concurentii acestui an sunt, in ordine alfabetica: Ahead Logistics, Dumagas, edy International Spedition, Groep H. Essers, Klacska Romania, OTZ si TCS. Interesant este ca s-au inscris in concurs companii care activeaza in foarte multe ramuri ale transporturilor – de la distributie nationala de marfuri generale si sub temperatura controlata, la transport international, ADR si chiar constructii – si oricare dintre cei sapte finalisti merita sa reprezinte Romania in cadrul competitiei europene.

Procedurade vot

Toti cititorii revistei Ziua Cargosunt invitati sa voteze castigatorul. Procesul de vot se va desfasura pe website-ul revistei – www.ziuacargo.ro. De asemenea, votul poate fi transmis la numarul de fax 031/814.63.86, dupa completarea talonului inserat in revista.

Astfel, fiecare cititor va acorda 10 puncte companiei pe care o considera cea mai potrivita pentru a castiga concursul, 6 puncte pentru locul doi, 4 puncte pentru locul trei, 3 puncte pentru locul patru, 2 puncte pentru locul cinci, respec tiv 1 punct pentru locul sase. Pen tru ca votul sa fie unul valid, tre buie respectata aceasta procedura, fiecare cititor avand dreptul sa voteze o singura data. In plus, vor trebui completate datele de contact ale celui care voteaza, pentru ca, in ziua decernarii premiilor, va fi organizata o tombola cu premii surpriza pentru participantii la procesul de vot.

Votul cititorilor are o pondere de 50% pentru rezultatul final, un juriu format din specialisti fiind responsabil pentru restul de 50%.

Juriul este alcatuit din: Florian Melus Coman – director general al Autoritatii Rutiere Romane, comisar sef Lucian Dinita – director Directia Rutiera IGPR, Marin Lepadatu – director general IFPTR (Institutul de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere), Ionut Simion – partener PricewaterHouse Coopers, Cristian Fugaciu – director general MARSH, Adriana Palasan – vicepresedinte ARILOG (Asociatia Romana de Logistica), Vasile Stefanescu – presedinte COTAR, Augustin Hagiu – presedinte FORT, Radu Dinescu – secretar general UNTRR, Radu Borcescu – redactor sef Ziua Cargo.

Spectacol, surprize si… informatie de ultima ora

O tombola va fi organizata si pentru cei prezenti la festivitatea de premiere, ce va avea loc pe data de 27 octombrie la Aristocrat Events Hall (Bucuresti), un eveniment special, unde spectacolul se va impleti cu informatii de ultima ora despre piata. Aceasta pentru ca, odata cu decernarea titlului „Romanian Transport Company of the Year 2011 – Continental“ vor fi prezentate, in premiera, si rezultatele barometrului pietei de transport si logistica realizat de Ziua Cargo si Supply Chain Management Center.

Vom avea astfel, fata in fata, raspunsurile furnizorilor de servicii de transport si ale clientilor si vom putea estima care sunt tendintele pe piata de profil, cum au evoluat tarifele in paralel cu costurile, unde merg investitiile si ce-i de facut pentru a imbunatati relatia dintre carausi si clienti. Si pentru ca ne dorim sa avem o imagine cat mai corecta a pietei de transport, va invitam pe toti (transportatori si clienti) sa raspundeti la chestionarul de pe pagina noastra de internet www.ziuacargo.ro. Datele pe care ni le veti furniza vor fi confidentiale, toti cei care vor raspunde intrebarilor din sondaj fiind inscrisi intr-o tombola cu premii surpriza. De asemenea, respondentii vor primi varianta completa a analizei statistice rezultate din ancheta de piata.

Taxa de participare la Gala Premiilor de Transport, unde vor fi prezentate, in premiera, si rezultatele barometrului pietei de transport, este de 200 RON. Cei care vor vota insa in cadrul competitiei care desemneaza „Romanian Transport Company of the Year 2011 – Continental“ vor putea beneficia de un discount de 50 RON, la care se va adauga o reducere suplimentara de 50 RON pentru cei care vor completa chestionarul de pe pagina dedicata studiului de piata (https://www.ziuacargo.ro/sondaj-piata-in-cifre).

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

3 COMENTARII

  1. CEA MAI SERIOASA FIRMA ,SINCER E GROEP H.ESSERS,SOTUL MEU LUCREAZA DE APROAPE 2 ANI SI SUNTEM FOARTE MULTUMITI DE EI,DACA ITI VEZI DE TRABA SI ITI FACI MESERIA CUM TREBUIE E NORMAL SA FI RESPECTAT ORIUNDE AI LUCRA.

  2. CEA MAI SERIOASA FIRMA ,SINCER E GROEP H.ESSERS,SOTUL MEU LUCREAZA DE APROAPE 2 ANI SI SUNTEM FOARTE MULTUMITI DE EI,DACA ITI VEZI DE TREABA SI ITI FACI MESERIA CUM TREBUIE E NORMAL SA FI RESPECTAT ORIUNDE AI LUCRA.FELICITARI FIRMEI SI SA O TINA TOT ASA ,MUNCIND SERIOS SI FARA INCIDENTE . ITI CASTIGI SINGUR RESPECTUL .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.