X MultiWay 3D. Noua gama pentru camioane de la Michelin


Michelin a lansat pe piata din Romania noua gama de anvelope pentru camioane X MultiWay 3D. Anvelopele din noua gama sunt sigure, rentabile si ecologice si ofera garantia unor conditii optime de condus pe toate tipurile de drum.

X MultiWay 3D este prima gama de anvelope pentru traficul regional care ajuta la economisirea energiei. Aceasta aduce, in premiera in gama Michelin, anvelopa de directie cu marcaje M + S, asigurand aderenta in toate conditiile meteorologice datorita noilor Michelin Durable Technologies. Noua gama vine cu doua produse distincte, care asigura camioanelor o solutie completa prin X MultiWay 3D XZE pentru puntea fata si X MultiWay 3D XDE pentru puntea spate.

Companiile de transport, in special transportatorii regionali, intampina in prezent obstacole majore. Clientii le solicita sa transporte cantitati mai mari, mai rapid si la un pret mai redus, desi costurile de exploatare se afla in continua crestere. Solicitarile sunt cu atat mai numeroase cu cat, in Europa de Vest, transportul regional reprezinta 62% din transportul rutier. in plus, provocarile sunt, de multe ori, contradictorii. Companiile de transport trebuie sa faca economii intr-un domeniu in care costurile inregistreaza permanent cresteri. Michelin a investit masiv in cercetare si dezvoltare, alocand aproape 500 milioane euro anual in Centrul sau tehnologic, cu scopul de a oferi solutii inovatoare. in acest caz, solutiile ajuta companiile de transport sa depaseasca problemele pe care le intampina. Noua anvelopa reprezinta un exemplu in acest sens, datorita optimizarii performantelor.

Polivalenta

Michelin X MultiWay 3D este, in primul rand, o gama de anvelope polivalenta. Ea poate fi folosita pe orice tip de carosabil, indiferent de conditiile meteorologice, asigurand economie de timp si de carburant, fiabilitate si siguranta. Pe scurt, ea ofera transportatorilor garantia unei deplasari sigure pe toate tipurile de carosabil. insasi denumirea gamei de anvelope – Michelin X MultiWay 3D – reflecta misiunea acesteia, mai exact, tractiune optima pe toate tipurile de carosabil. Anvelopa a fost conceputa pentru rularea pe drumuri judetene, drumuri nationale si autostrazi si poate fi folosita in orice anotimp. Economiile realizate cu X MultiWay 3D trebuie vazute ca un intreg. Datorita scaderii consumului de carburant, longevitatii si faptului ca poate fi resapata, aceasta anvelopa ajuta la diminuarea impactului asupra mediului inconjurator. Prin consumul redus de carburant si randamentul kilometric sporit, companiile de transport pot deveni mai productive. in plus, datorita tractiunii imbunatatite indiferent de conditiile de rulare, Datorita scaderii consumului de carburant, longevitatii si faptului ca poate fi resapata, aceasta anvelopa ajuta la diminuarea impactului asupra mediului inconjurator. Prin consumul redus de carburant si randamentul kilometric sporit, companiile de transport pot deveni mai productive. In plus, datorita tractiunii imbunatatite indiferent de conditiile de rulare, activitatea transportatorilor devine mai eficienta si mai sigura.

Michelin Romania si Balcani

Grupul Michelin si-a inceput activitatea in Romania in august 2001 si a cunoscut o dezvoltare rapida. Incepand cu ianuarie 2005, Romania a devenit centru regional pentru activitatile comerciale ale Grupului din Albania, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Serbia. Michelin detine in Romania trei fabrici, doua la Zalau si una la Floresti, un atelier de resapare si o retea comerciala. Activitatile Grupului in Romania constau in productia de diferite tipuri si marci de anvelope, comercializarea de anvelope noi si resapate printr-o retea nationala de distributie, exporta anvelope si cord metalic in Europa si America de Nord. Anul acesta, Michelin aniverseaza 10 ani de activitate in Romania cu investitii de peste 265 milioane euro, aproape 3.000 de angajati si trei unitati de productie la cele mai inalte standarde internationale ale Grupului Michelin.

Arnaud Potiron, Director Comercial Anvelope de Camion, Anvelope Industriale si Agro Michelin Romania si Balcani, a aratat ca prin aderenta sa sporita, noua gama de anvelope pentru camioane reduce riscul incidentelor care pot incetini livrarile.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.