YALE: Stivuitoare noi pentru aplicații cu intensitate scăzută

Yale Europe Materials Handling a lansat, la sfârșitul anului 2019, extinderea de ultimă generație a gamei sale de produse, o dată cu introducerea a patru stivuitoare noi, pentru aplicații cu intensitate scăzută.

După ce a studiat tendințele actuale ale pieței, Yale a descoperit o cerere de produse pentru manevrarea materialelor care sunt concepute pentru a oferi niveluri ridicate de eficiență și productivitate, dar sunt utilizate doar pentru perioade scurte, la un moment dat.

Yale a identificat provocările specifice cu care se confruntă clienții cu aceste aplicații și a introdus, acum, soluții noi, pentru a completa gama de produse existente. Ca o premieră pentru o compania producătoare de stivuitoare, Yale va oferi, acum, echipamente concepute pentru utilizare intermitentă sau aplicații cu intensitate scăzută.

Extensia gamei Yale include două noi echipamente pentru depozite, transpaleta electrică cu catarg și operator pedestru MS15UX și transpaleta cu platformă MP20XUX, și două noi stivuitoare cu contragreutate, GP20-35UX și varianta electrică pe patru roți ERP15-35UX.

Aceste completări sunt ideale pentru clienții care pun accentul pe aplicații cu un regim redus de lucru și care totuși necesită un stivuitor capabil să îndeplinească sarcini cu prioritate ridicată. Pentru toate aceste operațiuni, în care utilajele nu sunt utilizate mai multe ore pe zi, noile stivuitoare Yale oferă o soluție pentru a satisface nevoile clienților.

Stivuitoare noi, aceeași filosofie

Deși aceste stivuitoare noi sunt proiectate pentru aplicații cu intensitate scăzută, ele corespund aceleiași filosofii Yale. Standardele înalte de fiabilitate, ușurința în exploatare, ergonomia, productivitatea și costurile reduse de deținere, asociate cu marca Yale, sunt toate prezente la această extindere a gamei de produse.

Eficiență în spații restrânse

Transpaletele electrice MS15UX și MP20XUX extind gama Yale pentru depozite, ambele oferind performanțe în spații restrânse.

  • MS15UX este o transpaletă extrem de agilă și cu control pedestru, cu capacitate de ridicare adecvată pentru o serie de înălțimi și niveluri de experiență ale operatorului. Transpaleta electrică cu operator pedestru are o capacitate de ridicare de 1,5 t.
  • MP20XUX este ideal pentru transportul orizontal productiv și încărcarea și descărcarea tirurilor. Transpaleta fără catarg și cu platformă are o capacitate de 2,0 t și beneficiază de opțiunea de direcție electrică.

Ambele noi tipuri de transpaletă din gama Yale pentru depozite beneficiază de motoare de tracțiune de curent alternativ, sisteme de frânare regenerativă, dispozitiv de inversare a direcției în caz de urgență, deconectare de urgență a alimentării, reglarea continuă a vitezei și tehnologie cu magistrală CAN, care reduce complexitatea cablajului și crește fiabilitatea

Tehnologie robustă

Lansarea GP20-35UX și ERP15-35UX continuă caracterul durabil la care clienții au ajuns să se aștepte de la gama Yale, împreună cu o tehnologie simplă și robustă.

  • GP20-35UX are un compartiment pentru operator proiectat ergonomic, cu comenzi ușoare de acces și un ecran LCD. GP20-35UX oferă întreținere ușoară, datorită capacului motorului cu deschidere de 70° și îndepărtării rapide a plăcii de podea. Nu sunt necesare unelte speciale sau instrumente de diagnostic pentru întreținere, ceea ce face ca acest stivuitor să fie ideal pentru a efectua dvs. lucrările de întreținere. Stivuitorul beneficiază și de un catarg cu vizibilitate ridicată și direcție extrem de precisă.
  • ERP15-35UX este un stivuitor electric cu eficiență energetică optimă și direcție extrem de precisă, care optimizează manevrabilitatea în spații limitate. Compartimentul pentru operator este conceput ergonomic pentru a oferi vizibilitate de jur împrejur și un mediu de lucru practic și confortabil operatorului. Regulatoarele de curent alternativ optimizează energia bateriei, ceea ce este deosebit de util pe rampe și în cursele lungi, precum și la utilizarea la înălțimi mari. Stivuitorul electric cu patru roți ERP15-35UX este disponibil cu baterii de 48 V și 80 V, cu o capacitate de 420-600 Ah.

În România, dealer-ul de stivuitoare marca Yale este Vectra Eurolift Service, compania dispunând o istorie de peste 25 ani în acest domeniu. Având sediul în București, Vectra este reprezentată de o echipă de peste 70 angajați, ce oferă consultanță de specialitate în alegerea utilajului potrivit aplicației fiecărui client. De asemenea, compania dispune de 18 tehnicieni de service, ce acoperă solicitările care vin din toate regiunile țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.