CAMPANIA PENTRU UN TRANSPORT CIVILIZAT

am MARFĂ, caut TRANSPORT

23-24 mai, la Poiana Brașov, Hotel Alpin

 

Suntem cu toții interesați de bârfe, chiar dacă reprezintă informații neverificate. Probabil, pentru că ne dorim să aflăm mai multe amănunte față de varianta “oficială”, de multe ori afectată de “limbajul de lemn”.

Evenimentul Ziua Cargo oferă, în acest an, „combinația utilă” – detalii amănunțite și verificate.

În premieră, în 2019, vă vom invita să construim împreună compania perfectă de transport.

Laureați ai competiției Romanian Transport Company of the Year vor prezenta (împreună cu furnizorii lor, în anumite situații) soluții care au făcut diferența în activitatea companiei. Vom aborda, împreună cu specialiști în domeniu, toate segmentele care pot favoriza stabilitatea și flexibilitatea, capacitatea de reacție rapidă și controlul în timp real, astfel încât firma să se poată dezvolta bine chiar și într-un cadru internațional, care devine nefavorabil. Parteneriatele, inclusiv cele încheiate pe orizontală, sunt importante în acest context și vom prezenta modul în care pot funcționa.

Revista Ziua Cargo organizează, în perioada 23-24 mai, la Poiana Brașov, Hotel Alpin, cea de-a X-a ediție a conferinței „Am MARFĂ, caut TRANSPORT”, care aduce împreună clienți și furnizori de transport.

Clienți importanți, producători și case de expediții, vor prezenta modul în care se desfășoară colaborarea lor cu furnizorii de transport.

Cele mai recente date statistice privind piața de profil vor fi furnizate de ARR.

Vor fi prezentate tendințele în control, dar și din punctul de vedere al legislației, la nivel național și european (Pachetul de Mobilitate 1 și nu numai).

Astăzi, furnizarea de servicii logistice reprezintă un pas abordat de tot mai multe firme de transport. Cum echipăm depozitul, ca să obținem profit?

 

Taxa de participare, de 150 lei / persoană, asigură participarea la eveniment, masa de prânz și pauzele de cafea.

Taxa de 350 lei / persoană asigură participarea la eveniment, prânz și cina festivă.

Tarife care includ participare, prânz, cină și cazare:

– 570 lei – cameră single;

– 990 lei – cameră dublă (două persoane).

Tarifele includ TVA, cazarea se face la Hotel Alpin.

 

Ofertă specială pentru firmele de transport: primele 50 de firme de transport (cod CAEN 4941) beneficiază de o reducere de 200 lei din taxa de participare, pentru o persoană.

Bonus: toate firmele participante la eveniment primesc abonament gratuit pe un an la revista Ziua Cargo.

 

Puteți confirma participarea:

E-mail: radu.borcescu@ziuacargo.ro

la telefon: 0757 074 396 (Radu Borcescu)

sau on-line, completând formularul de mai jos

 


 

 

Parteneri: